Nu lanserar vi TV Vision

Nu lanserar vi äntligen TV Vision, vår nya plattform för streaming. TV Vision finns tillgängligt på vsplay.se och som app till telefonen, läsplattan och Apple TV.

Vi har appar sedan tidigare, men nya TV Vision hoppas vi ska ge en mycket bättre användarupplevelse än den tidigare. TV Vision-appen är helt gratis att ladda ner och att använda!

På TV Vision kan du se på live-tv (samma som sänds på satellit), och på direktsändningar. Du kan dessutom se på vilka program som du vill i repris, när du vill.

TV Vision-appen använder sig av internet för att se på Vision Sverige. Det innebär att du kan se på Vision Sverige var du än är. Detta gör det också möjligt för de som inte har Vision Sverige via satellit att se på kanalen hemma, exempelvis genom en Apple TV. Du kan nu också se på Vision Sverige och TV Visions övriga utbud på din TV genom en Google Chromecast.

Ladda ner den nya appen redan idag! Såhär gör du:

iPhone och iPad

Gå in på AppStore på din telefon, och sök på TV Vision. Ladda ner appen genom att trycka på knappen ”hämta”. Nu kan du se på TV Vision Sverige när du vill!

Android-telefoner och Android-läsplattor

Öppna appen Google Play och sök på TV Vision. Tryck på ”ladda ner” eller ”installera”.

Apple TV

Gå in på AppStore och sök på TV Vision. Ladda ner appen genom att trycka på knappen ”Hämta”.

För att se på Vision Sverige genom Google Chromecast

Ladda ner TV Vision-appen på din telefon, se ovan. Installera Google Chromecast i din tv, genom att plugga in den i en av HDMI-ingångarna. Google Chromecast kan köpas för ca 390 kr i handeln. Öppna TV Vision-appen i din telefon, välj program eller livesändning. Tryck sedan på den lilla rutan med en ”solfjäder” uppe i högra hörnet. Därifrån väljer du att ”casta” programmet till din TV. Kom ihåg att du såklart måste ha TV:n på den HDMI-kanal som du pluggade in chromecasten i, precis som när du ser på DVD.

Säg hej till TV Vision

Vi är otroligt glada att kunna presentera TV Vision! Vi hoppas att det ska bli till stor glädje för många och särskilt för just Dig, och vi jobbar ständigt på att fortsätta förbättra den nya tv-tjänsten. Genom TV Vision har TV Vision Sverige blivit mycket tillgängligare än tidigare. Nu kan alla se på TV Vision Sverige och följa med allt som händer där. Så berätta för alla dina vänner och ladda ner TV Vision redan nu, eller besök den nya streamingtjänsten på vsplay.se!

Välkommen till TV Vision!