Böneskola online – från Gå Ut Mission

Nu är det många som sitter hemma i karantän eller självvald isolering. Kanske frågar du dig vad du ska göra med all tid du plötsligt förfogar över? Vi vill bjuda in dig att inspireras till ett av de mest konstruktiva saker du kan göra faktiskt precis var du än befinner dig. I Böneskola online delar Jonas Andersson, ledare för Gå Ut Mission och Rickard Lundgren, grundare av organisationen, kort och inspirerande undervisning om bön. Både Jonas och Rickard är tjänstegåvor som predikat för stora skaror i många länder, sett tiotusentals människor frälsta, helade och befriade och flera tusen församlingar grundas genom Gå Ut Missions arbete över världen. Vare sig de befinner sig i Afrikas djungler, i bergsdalar i Asien eller på ett snabbköp i Skandinavien,  lever de med längtan att föra människor in i en personlig relation med Gud.

Något de också har gemensamt är att de lever liv i bön. Var för sig kommer de att ösa ur Ordets och den egna erfarenheten och servera uppenbarelse som vi tror kommer locka dig ut på trons vatten.

Bland många olika ämnen kommer de bland annat beröra:  Vad Jesus faktiskt undervisade oss om bön i Fader Vår, hur man bör gå in i det allra heligaste, auktoriteten i namnet Jesus, bönen som både arbete och strid, uthållighet i bön, bön som ger frimodighet och bön som rustar till tjänst.

 Bön är grundläggande samtal med Gud. Du och jag förändras, ja förvandlas när vi är tillsammans med Herren. Men bön förvandlar inte bara oss och våra egna omständigheter utan också vår värld. Vi tror på en Gud som inte bara hör när vi ber utan som också gör när vi ber!  Vare sig du är en van bedjare eller just har börjat utforska bönens område, följ med oss djupare in i bönens värld. Tillsammans kan vi låta de kommande veckorna bli fyllda med böner som gör avtryck i evigheten! 

www.gautmission.org

Share This