Feedback från predikarna bakom konferensen!

Jag var programledare första kvällen då Caroline och Lennart Torebring samt Johannes Amritzer predikade och Maarit och Oskar Lindwall ledde lovsång. Det var ett genombrott redan fösta kvällen upplevdes det som. Kvällen efter predikade jag själv och lovsångsteam från min församling ledde lovsången. Det var frihet och kraftfullt att predika om Jesus. Jag tror konferensen blir allt mer starkare

Christer Roshamn

Det var en stor glädje för ass att predika på det första mötet i Vision Sveriges Mediakonferens ”Frihet har ett namn!” Guds härlighet och glädje var så påtaglig och Guds hjärta har klappat i varje sändning! Det är sannerligen tid för hela Skandinavien att möta Jesus och förstå att bara hans namn ger verklig frihet!

Lennart Torebring

Från Gå ut mission tackar vi för förtroendet och förmånen att ha medverkat dessa 5 kvällar. Tack Gawdat och Vision Sverige för förtroendet och till er andra för möjligheten att få tjäna Jesus tillsammans på det här sättet. Vi summerar vår vecka med 121 mottagna förböns/själavårdssamtal, 8 tydliga vittnesbörd om fysiska helanden och många profetiska samtal och händelser. Stor nåd och glädje i hela vårt team. Ber för er alla och konferensens återstående kvällar – Frihet har ett namn! 🙌🏻🔥❤️

Jonas Andersson

Jag känner mig tacksam för att fått vara med i Vision Sveriges sommarkampanj som ligger helt rätt i tiden. Guds välbehag vilar över denna satsning och det kändes inspirerande att veta att tusentals människor som normalt inte besöker några kyrkor får höra de goda nyheterna om frihet och frälsning. Så roligt att vara med och se så många drivs av en passion av att sprida evangelium. Både tanken på alla de som på olika sätt medverkar men inte minst alla som ekonomiskt är med och gör denna satsning möjlig skapar tacksamhet.

Nils Ove Marciland

Jag känner en stor glädje över konferensen. Huvudsakligen över tre saker: 1)det tydliga fokuset på ett enkelt evangelium. 2) det ekumeniskt breda engagemanget från så många sammanhang. 3) det stora antalet förkunnare från så många delar av Kristi kropp lyfter Kanalen till nya nivåer av förtroendekapital hos många vilket innebär en god utveckling och goda framtidsutsikter.

Patrik Sandberg

Jag känner en stor glädje över konferensen. Huvudsakligen över tre saker: 1)det tydliga fokuset på ett enkelt evangelium.

2) det ekumeniskt breda engagemanget från så många sammanhang.

3) det stora antalet förkunnare från så många delar av Kristi kropp lyfter Kanalen till nya nivåer av förtroendekapital hos många vilket innebär en god utveckling och goda framtidsutsikter.

David Ekerbring

En sår an annan skördar.Tillsammans skall vi glädja oss.Speciellt för mig att predika tillsammans med Tord Renkel❤️

Carl-Gustaf Severin

Viktig evangelisationsinsats och gemensam manifestation om att Jesus vill beröra Sveriges folk!

Christian Åkerhielm

Share This