Detta sker i vecka 49: Starka program i Adventistid

NDen här veckan går vi in i December och vi fortsätter att bjuda på härliga program, som vanligt, medan vi närmar oss jul med stormsteg. Här finns program för hela familjen och på söndag avslutar vi veckan med Super Sunday, där vi visar flera gudstjänster efter varandra.
Sverige Live ser du på Vision Sverige varje vardag från klockan 19-22. Måndagar och tisdagar sänder vi från Stockholm och resterande dagar sänds det från vår studio i Göteborg. Programleder gör bland annat Christer Rosham och Irene Andersson i Stockholm och Soran Kovacevic och Helene Nordbo i Göteborg.

Den här veckan hålls en julinsamling under dagarna vi sänder från Göteborg. Att driva en TV-kanal kostar mycket pengar och för att budgeten ska gå ihop det här året behöver vi samla in 1.5 miljoner kronor innan årets slut. Om till exempel 3000 givare som ger 500kr var går vi i mål. Lyckas vi med detta kan vi fortsätta sända TV och sprida evangeliet in i 2021. Tack till alla er som vill vara med och stötta vår kanal. Zoran Kovacevic, Christian Wendesten och Terje & Helene Nordbo är programledare under insamlingsperioden.

Programserie med fokus på att komma närmare Jesus

På tisdag den 1 december klockan 17 ses Dynamiskt församlingsliv på kanalen. Christer Roshamn är programledare och utgår varje program utifrån ett ämne med fokuset att varje enskild människa ska komma närmare Jesus.

Kompromisslöst ungdomsprogram

Onsdag bjuder på ungdomsprogrammet Tv One Life. Det visas klockan 17.30 och bjuder på mycket humor, musik och kompromisslös undervisning. Budskapet är tydligt genom hela serien; Gud kan förvandla Ditt liv!

Youngsters

Andakter om Trons kraft

På vår on demand sida tvvision.se kan du hitta 40 st kortare andakter under rubriken: Kraft i Tron. Det är 40 st olika personer som spelat in andakter, många av dem är kända ansikten här på kanalen.

Det finns hopp

Tillbakablick till tidigare konferenser

På tvvision.se hittar du fäven lera inslag från 2017 års konferens Revival Alliance. Den arrangerades hos våra grannar i Norge och bjuder på undervisning från predikanter från många nationer

Digital Gudstjänst från Folkungakyrkan

På söndag den 6 december är det dags igen för Super Sunday. En av kyrkorna som sänder deras gudstjänst live hos oss är Folkungakyrkan från Stockholm.

Detta är vi stolta över att erbjuda; digitala gudstjänster i en tid när vi inte kan ses fysiskt i kyrkan. Vi påminner därför om att vi sänder gudstjänster från sju olika församlingar varje söndag mellan klockan 10 och 16. Församlingarna som ni kan se på Vision Sverige är:

10.00 Göteborgskyrkan

11.00 Församlingen Agape

12.00 Folkungakyrkan

13.00 Församlingen Ordet

14.00 Smedjan Church

15.30 Södertälje Internationella kyrka

16.00 EFS-kyrkan Alingsås

Vision Sverige är tillgängligt på många plattformar. Vi lägger bara ut de senaste 6 månaderna av Sverige Live på TVVision, resten hittas på YouTube.

Detta är ett urplock. Fullständig översikt över våra program hittar du på www.visionsverige.com

På vår nya web-TV kommer det också ständigt ut nya program. Följ med på tvvivion.se eller via appen. Vi vill önska dig en strålande vecka och Guds välsignelse! Hoppas vi ses!

P.S. Ändringar kan förekomma. Följ oss på facebook.com/visionsverige för dagliga uppdateringar.