Fira jul med Vision Sverige!

Som många högtider det här året påverkas julen mycket av pandemin, det kommer bli speciellt och annorlunda för oss alla, men vi har bestämt oss för att göra vad vi kan för bidra till julstämning och julefrid! Vi är då glada att presentera vår satsning i julveckan!

Mellan den 21-27 december kommer vi sända specialgjorda liveprogram två timmar varje kväll. De kommer handla om det som hör julen till; mat, presenter, musik och framför allt Jesus som valde att födas för att vi skulle kunna lära känna den rena kärleken och friden.

Varje kväll kommer ledas av olika programledare ifrån våra juldekorerade studios i Stockholm och Göteborg. Var med oss hela julveckan mellan klockan 19-21 varje kväll.

Våra sju programledare är Christer Roshamn, Marco Strömberg, David Ekerbring, Zoran Kovacevic, Christian Wendesten, Terje & Helen Nordbo och Donald Bergagård. Vem som leder vilken kväll kommer uppdateras efterhand.

Share This