Nyårsafton på Vision Sverige

KRÖNIKA

Idag klockan 19 ser ni TV Vision Sveriges Årskrönika med vår TV ledare Gawdat Mtrious och en av våra programledare Fredrik Iøvland. Följ med när Gawdat och Fredrik guidar oss igenom ett år av tillväxt och genombrott där vi startat nya projekt, lärt känna nya ansikten och genom allt sett Guds trofasthet. I två timmar varvas tillbakablickar med härliga inslag och samtal om hur Gud varit med oss på kanalen genom detta, minst sagt, speciella år.

NYÅRSVAKA

TV Vision Sveriges Nyårsvaka börjar klockan 21 ikväll! Från församlingen Agape i Norrköping leder David Ekerbring oss genom tre timmar där samtal varvas med lovsång, bön och fina hälsningar från kanalens kända ansikten. I studion möter vi Gabriel som blivit frälst under hösten, Eva-Britt som är lokalpolitiker och Thomas som pratar med David om vad som skett i världen under 2020. Dessutom predikar David en hoppfull och matnyttig predikan som vi kan ta med oss in i det nya året. Ett bra sätt att avsluta 2020 på! Välkommen att vara med oss och ett Gott Välsignat Nytt År önskar vi dig!

Share This