Detta sker under vecka 2

Du har möjlighet att återse vår innehållsrika och uppskattade konferens “Ljuset är starkare än mörkret” och på torsdag är det dags för ännu ett nytt program av Hotspot. Talkshowen där Marco Strömberg ser med kritisk blick på moderna samhällstrender. Detta och mycket mer ser du på Vision Sverige i veckan.

Återse Nyårskonferensen

Mellan den 28 december och den 8 januari hade vi fest och nyårskonferens på kanalen. Titeln för veckorna var “Ljuset är starkare än mörkret” och vi fick lyssna till 45 olika predikanter, evangelister och pastorer som förmedlade evangeliet om Jesus på sitt unika sätt. Mycket guldkorn att ta del av i efterhand och även dela vidare. Hela konferensen finns på tvvision.

Gör upp med okristliga ideologier

På torsdag klockan 14 ser du veckans första inslag av talkshowen Hotspot. Här vänder vi en kritisk blick mot de okristliga ideologier som hyllas i vårt moderna samhälle; till exempel marxismen, postmodernismen och mer generella fenomen såsom “Social Justice”. På bilden ser ni Marco Strömberg som är programledare.

Ny julkalender från våra norska grannar

I December fick våra norska grannar en smakbit av det som blivit Visjon Norges största satsning för barn och ungdomar, nämligen en julkalender baserat på bibelns berättelser. Den första delen heter Kungars Kung och handlar om dagarna innan Jesu födelse. För den som är intresserad finns den även tillgänglig för oss i Sverige, på tvvision.

Super Sunday

På Vision Sverige är vi stolta över att erbjuda direktsända gudstjänster från nio olika kyrkor varje söndag. Speciellt i en tid när vi inte kan mötas fysisk i våra kyrkolokaler. Den här veckan kommer bland annat Församlingen Sion, som egentligen har sina lokaler en dryg timma väster om Stockholm, bjuda in hela Sverige till gudstjänsten. 
 

Mellan klockan 10 -17 bjuds du även in till gudstjänst från följande församlingar: 

10.00  Göteborgskyrkan
11.00 – Församlingen Agape, Norrköping
12.00 – Folkungakyrkan
13.00 – Församlingen Ordet
14.00  Smedjan Church Skärhamn 
15.00  EFS Kyrkan Alingsås 
15.30  Södertälje Internationella Kyrka
16.00 – Frikyrkan Siljansnäs 
17.00 – Församlingen Sion i Flen 

Share This