Tacksamma för konferensen

God fortsättning! Nu är det en vecka sedan vi avslutade vår nyårskonferens LJUSET ÄR STARKARE ÄN MÖRKRET och vi kan blicka tillbaka med stor tacksamhet på dessa 12 kvällar! 46 talare från olika samfund, 10 olika lovsångsband som spelades in i tre olika städer räknar vi som en riktig framgång – det är inte bara statistik det är ord och sanningar som talats och sjungits ut i hem över hela Sverige och Skandinavien. Tre timmar varje kväll med ett tydligt tema att ljuset är starkare än mörkret och att Jesus är det ljuset.

Vi är så tacksamma för detta och att vi nått så många. Exakt hur många som tittat är det såklart svårt att veta men på FaceBook har 90 000 personer sett hela eller delar av våra sändningar och via satellit når vi över en halv miljon personer. Nu ber vi om bestående frukt och frön som får gro hos de som tittat, var gärna med oss i den bönen!

Vill ni se någon kväll eller hela konferensen i efterhand finns den tillgänglig på tvvision.net, därifrån går det även jättebra att dela klippen. 

Ni är många som hört av er med uppmuntran och positiv feed-back. Det tackar vi verkligen för! Här följer några av era röster om konferensen: 

Ser på Nyårskonferens 2020-2021 

Vilken underbar sändning i Guds närhet och ledning! Smorda förkunnare, berörande sång av Sara och David, befäster budskapet om vägen till Jesus och tröst under vandringen till himlen!

Hoppas många, som ännu inte valt ge Jesus en andra chans i sitt liv, gör det ikväll, när de hör inbjudan om frälsning och frid i Jesus!

Tackar Gud för satsningen LJUSET ÄR STARKARE ÄN MÖRKRET!

Guds rika välsignelse i fortsättningen!

Det har varit en förmån att få vara med i Vision Sveriges nyårskampanj. Upplever att Guds välbehag vilat över denna satsning. Gud är intresserad av att Sverige skall nås av evangelium och kampanjen Ljuset är starkare än mörkret har varit en del i det Gud vill göra den sista tiden.

Jag har blivit rikligt välsignad av nyårskonferensen! trots att jag inte hann se allt, så har jag flera gånger under veckan upplevt tilltal via förkunnelsen och lovsången, precis när jag klickade på sändningen, helt underbart!

Tack för underbara kvällar “Från mörker till ljus”.

Tack för fokus på Jesus och för underbar sång och musik av sånggruppen ikväll.

Gud välsigne er.

Helt fantastiskt. Jag är frälst sedan tidigare men jag behövde påfyllning. Jag bor i Turkiet så det är bara digitalt som gäller för mig.Jag känner mig välsignad och vill tacka er alla

Vill bara säga tack för ett underbart fint program i kväll, på 1ste dagen i Nya året.

Så härligt att höra alla predikningar, och sångar.

Vi bor i Frederikshavn i Dk, men kan få in Vision Sverige.

Så än en gång, stor tack.♥️🙏.

Det var en stor glädje att få vara dela av tv vision Sveriges nyårskonferens ”Ljuset är starkare än mörkret” Uppskattar speciellt att man valde att fokusera på de som ännu inte känner Jesus!

Share This