TV Vision Sveriges födelsedag

Den första mars är det TV Vision Sveriges födelsedag. Det är fantastiskt att få se tillbaka och inse hur mycket Gud använt den här kanalen under de senaste 6 åren. Allt började med ett profetiskt ord att starta en kristen tv-kanal i Sverige för att sprida evangeliet och från dag ett är det det som varit vårt fokus och mål. Vi är en kanal där Jesus är centrum och där vi predikar frälsning och helande, hjälper de behövande och välsignar Israel.

Det är många som blivit välsignade genom kanalen under åren och vi är så tacksamma över hur många vi når varje vecka. Här är några exempel:

  • Vi sänder TV på 6 olika språk: svenska, engelska, arabiska, Farsi, Kroatiska/Serbiska/Bosninska, och spanska.
  • Vi sänder LIVE-TV varje vardag i tre timmar från två olika studior i Stockholm och Göteborg.
  • Tv Vision Sverige har producerat över ettusen undervisningsprogram på svenska under dessa år, utöver Sverige Live.
  • Vi har 28 000 följare på sociala medier.
  • Vi når över en miljon hushåll dagligen via satellit i Sverige och Norge.

Så många människor har berörts av det vi sänder och vi har fått nåden att tala in hopp, framtidstro och ljus i så många hem under de här första åren – inte minst under förra året då Sveriges alla ensamhushåll blivit ännu mer ensamma och TV-utbudet ännu viktigare. Vi har börjat att etablera en plats bland andra TV-kanaler i Sverige och vi vill sända många år till. En av våra konkreta födelsedagsönskningar är därför en ekonomisk gåva. Vi utmanar och har tro för att 600 personer ska ge 600kr, vi utmanar också 100 personer att ge 6000 kr. Väljer du att ge detta kommer vi skicka en Apple TV till dig som tack. Med den får du tillgång till tusentals svenska program samt, såklart TV Sverige Vision dygnet runt via appen.