Dokumentär om Severin och konferens

Vi har ett brett utbud att erbjuda den här veckan: från konferens om hopp till dokumentär om Carl-Gustav Severins liv. Allt med en sak gemensamt; exklusivt men fri tillgång på Vision Sveriges webbsida tvvision.net. Sverige Live ser du alla vardagar från klockan 19. 

Dokumentär om Severin

Tv Vision Sverige bjuder på en dokumentärserie vid namn: Hjältar i Guds rike. I detta program följer vi med programledaren Alf Henning Fredstad till Uppsala där vi får lära oss mer om Carls-Gustav Severins livshistoria. Severin är en förkunnare och missionspionjär som varit aktiv i många år. Hans trosstärkande berättelser från hans många resor tar aldrig slut!

Trosupplevelser

Vi bjuder även på  barn- och ungdomsprogrammet Youngsters. Det är en svenskproducerad serie där vi får följa flera yngre människor och deras trosupplevelser.

Sommarkonfernes om hopp

I augusti 2019 anordnade vi en härligt konferens på Vision Sverige. I tre dagar såg vi och hörde flera talare direktsänt under Sverige Live. Nu kan du se dessa igen via vår play-sida

Super Sunday

Den 7 februari är det dags för ännu en söndag full med gudstjänster fån flera olika kyrkor i vårt avlånga land. Mellan klockan 10 och 18 delar nio församlingar på sändningstiden hos oss enligt följande: 

 

Kl. 10.00: Göteborgskyrkan

Kl. 11.00: Församlingen Agape

Kl. 12.00: Folkungakyrkan

Kl. 13.00: Församlingen Ordet

Kl. 14.00: Smedjan Church Skärhamn

Kl. 15.00: EFS Kyrkan Alingsås

Kl. 15.30: Södertälje Internationella Kyrka

Kl. 16.00: Frikyrkan Siljansnäs 

Kl: 17.00: Församlingen Sion i Flen 

Share This