Hotspot och Bugtime Adventures

Under vecka 6 ser du bland annat det här på TV Vision Sverige:

Bugtime Adventures bjuder på underhållning för de yngsta i familjen. Det sänds på måndag klockan 18. På torsdag klockan 14 vänder programledare Marco Strömberg återigen en kritisk blick mot okristliga samhällstrender. Sverige Live ser du varje vardagkväll klockan 19

Sverige Live

Sverige Live ser du på TV Vision Sverige alla vardagar mellan klockan 19 till 22. Måndagar och tisdagar sänder vi från vår studio i Stockholm och den här veckan är det Irene Therese Andersson och Christer Roshamn som programleder därifrån. Onsdag till fredag sänder vi från Göteborg och där leder Zoran Kovacmievic, Donald Bergagård och Eva Windahl programmen. Sverige Live är ett härligt program där vi varvar vittnesbörd, undervisning, samtal, lovsång och bön. Varje kväll är det nya gäster som vi får lära känna och beröras av

Den sista veckan i februari kommer det bli en specialvecka i Sverige Live – då ska vi nämligen fira att TV Vision Sverige fyller 6 år! Var med oss och fira vad Gud gjort och att vi på dessa år kunnat bygga upp en plattform där vi når många med hopp, sanning och framtidstro varje dag. Var med oss att blicka framåt mot framtiden och åren som väntar!

Sverige Live ser du även via nätet varje vardag, klockan 19.

Äventyr i bibliska tider

På måndag den 8 februari klockan 18 prioriterar vi våra yngre tittare på kanalen. Då visar vi Bugtime Adventures som handlar om en grupp med mindre insekter som lever på bibelns tid. Varje program har svenskt tal och bjuder på underhållande och bra undervisning för de minsta.

Gör upp med okristliga samhällstrender

På torsdag klockan 14 kan du se talkshowen Hotspot på vår kanal. Programmet vänder sig med kritisk blick mot de okristliga samhällstrender som kulturmarxismen och det nya fenomenet Social Justice. Programmet bjuder på både djup kunskap och andligt djup av inbjudna gäster med akademisk bakgrund såsom professor Torbjörn Aronsson. Programledare är Marco Strömberg

Andakter om Trons kraft

På tvvision.net kan du se undervisningsprogrammet Kraft i tron. Det är en serie med 40 kortare andakter av olika trospersoner. Många av de som håller i andakterna kan du känna igen från våra andra program.

Bjuder in till Digital Gudstjänst 

På söndag den 7 februari klockan 13 är det dags för ännu en digital gudstjänst från Församlingen Ordet i Ödeshög. Den här församlingen är inte kopplad till något samfund utan betonar vinsten i gemenskap över olika kristna grupper. Under åren har den här församlingen haft ett betydande missionsarbete i Östeuropa. Varje söndag sänder de sina gudstjänst över internet och TV via vår kanal. Vi vill också påminna om att vi sänder gudstjänster från nio olika kyrkor varje söndag mellan klockan 10 och 18.

*kl. 09.00: Linnékyrkan

*kl. 10.00: Göteborgskyrkan

*kl. 11.00: Församlingen Agape

*kl. 12.00: Folkungakyrkan

*kl. 13.00: Församlingen Ordet

*kl. 14.00: Smedjan Church Skärhamn

*kl. 14.30: EFS Kyrkan Alingsås

*kl. 15.30: Södertälje Internationella Kyrka

*kl. 16.00: Frikyrkan Siljansnäs

*kl. 17.00: Församlingen Sion i Flen

Share This