Goda samtal och undervisande underhåll-ning

I Christoffer Ahlbäcks serie “Strömmar” ser vi många fina samtal med evangelisering som gemensamt tema. Barnprogrammen “The Torchlighters” eller “King of Glory” lär barnen känna Jesus bättre. Veckan avslutas med gudstjänster från tio olika

församlingar och Sverige Live ser ni varje vardagkväll klockan 19.

Drar tittarna närmare Guds Ord

I det engelskspråkiga programmet “The Torchlighters” följer vi bibliska och moderna hjältar med bakgrund i den kristna tron. Programmet håller en hög underhållningsnivå med moderna animationer utan att tumma på innehållet med god undervisning för att dra tittarna närmare Guds Ord. Serien finns på tvvision.net och visas på TV Vision Sve-rige på tisdag den 16 februari klockan 13.30

Härliga samtal om evangeliet

Tv Vision Sverige bjuder på talk-showen Strömmar. Det är Christoffer Ahlbäck (bilden) som leder detta program. Varje program antar en ny vinkel på temat evangelisering. Re-levanta gäster bjuds in till samtal i studion.

Vår identitet i Kristus

I undervisningsprogrammet “Sådan Han är, sådana är vi” bjuder programledaren Mikael Lewin (bilden) in till undervisning om vår identitet i Kristus.

– Ofta vet vi inte vem vi är, eller vilken väg vi ska ta för att möta Jesus, berättar han.

Tillbakablick på tidigare konferens

På TV Vision hittar du flera inslag från New Wines konferens. Den leds av många kända ansikten från Visionsfamiljen och hölls under 2019. Bra musik och härliga gäster varvas under konferensen.

Undervisar om Jesu roll i ditt liv

barnprogrammet King of Glory får vi vara med på en resa genom bibelns historier på ett sätt som gör att familjens yngsta också kan följa med och lära sig om vilken roll

Jesus spelar i våra liv. Programmen är med svenskt tal.

Denna veckan med Sverige Live

Sverige Live ser du på TV Vision Sverige alla vardagar mellan klockan 19 och 22. Mån-dagar och tisdagar sänder vi från Stockholm och resterande tre dagar från studion i Gö-teborg. Denna veckans programledare är: Jacob Andelius och Sophia Henriksson (bil-den) i Stockholm och Zoran Kovacevic, Christian Wendesten från Göteborg. Utöver dessa bjuds alltid olika gäster in att delta och samtalen varvas med musikinslag.

Share This