Rapport från Örebro; SEGERPILEN

Ilördags samlades vi i Open Doors lokaler och riggade studio för LIVE-sändning kl 16:00-18:00Dessa timmar var indelade i två delar; första delen talade pastorer från Örebro: Edward Sköllerfalk från Pingstkyrkan, Anders Sundström från Filadelfia, Mikael Hellenius från Mötesplatsen och Stefan Björk från Impact center! Temat var: Kärleken mellan syskon!

Vi hade ett panelsamtal och det levererades enkla men starka vittnesbörd om hur kärlekens språk fungerar.

Andra delen var ämnad för samtal kring Örebro förr i tiden. Pastorerna delade, var för sig, om de forna tiderna. Till exempel delades minnen kring Maria Lindgren och John Ongman och om Guds mirakulösa ingripanden och ledning! Ann-Sofie Reinarsson, Victoria Broström och Elin Kero ledde lovsång under detta pass.

Kvällsporgrammet startade klockan 19 och då delades många härliga vittnesbörd. Elin Kero talade om att bära sorgen, Marita Laine om bönens kraft, Demetrio och Silvia Martini om Guds väg från skilsmässa till upprättelse, Avni Röymo om att lita på Jesus i alla lägen och Annette Waldemarsson om vikten att ta hand om äldre. Utöver vittnesbörden predikade Stefan Björk om elden som föll på offeraltare och Birger Skoglund gav oss ett profetisk budskap om att vinden från den Helige ande är över Sverige. Själv predikade jag om Guds Ande och förtorkade benen och upprättelse. Vid slutet av den tre timmar långa sändningen gick vi ner på våra knän och bad för Sverige! 

 

Hela dagen var en underbar hyllning till Jesus genom lovsång, vittnesbörd och ordet! Tack Jesus!

 

Om ni missade detta finns det att se i efterhand här: Segerpilen konferens 2021.02.20 | Del 1

Zoran
Programledare TV Vision Sverige