När Jesus Kommer

KG Larsson

Från vår studio i Göteborg har vi nu spelat in helt nya program med KG Larsson. Serien heter När Jesus Kommer och består av sju stycken halvtimmesprogram där KG Larsson tar oss igenom, som han säger, en av Bibelns mest hoppfyllda böcker; Uppenbarelseboken.

 

KG Larsson är präst och författare sedan 1970 och en omtyckt talare. Han var länge präst inom båda EFS och Pingstkyrkan men är nu aktiv via fria kallelser från olika kyrkor och sammanhang. Ofta kallas han med en önskan om att tala utifrån det profetiska i Bibeln vilket gör att han ofta kopplas till just ämnet; Jesu återkomst. 

 

Nu får vi möjligheten att i sammanlagt tre och en halv timma lyssna till när KG Larsson guidar oss på ett enkelt och lättförståeligt sätt genom bibelns sista bok. Han går igenom kapitel för kapitel och varvar med aktuella fakta för att visa vilken betydelse uppenbarelseboken har och hur aktuell en text som skrevs för 2000-år sedan kan vara idag.

 

På frågan Jesus fick från sina lärjungar om vad tecknet blir för Hans återkomst svarade Han först med en lång utläggning om olika saker som ska ske och sedan avslutar Han; när ni ser detta börja hända ska ni lyfta blicken. Detta är en av grunderna till det KG Larsson undervisar då vi är mitt i de händelser som Jesus berättar om och som Johannes fick uppenbarat för sig. “Det är otroligt att någon kan beskriva hur vårt samhälle ser ut idag med till exempel, satelliter, miljöförstöring och kontantfritt samhälle för så lång tid sedan” säger han. 

 

Vi är mycket glada över den här serien på kanalen, dels för att det är viktigt och aktuellt, men också för att det varit efterfrågat av er tittare. Se programmen redan nu via tvvision.net.