Detta sker i vecka 13: Ny undervisning och Påskkonferens

Den här veckan bjuder vi på flera nya undervisningsprogram. Alla med fri tillgång via nätet. Från och med måndag 29 mars till måndag 5 april är det påskkonferens på kanalen; Från död till liv!

Påskkonferens på Vision Sverige

Den här veckan på Sverige Live har vi digital Påskkonferens; Från död till liv. Varje kväll bjuder på tre olika talare som varvas med musik, bön och vittnesbörd. Sverige Live ser du varje vardagkväll mellan 19 till 22 men den här veckan sänder vi alla kvällar!

Styrker tron hos den enskilda individen

I programmet “Troens Ord” levererar den Norska församlingen med samma namn undervisning med syfte att styrka tron på Jesus hos den enskilda människan. Det är pastor Remi Höidahl, bilden, som undervisar.

Förklarar bibelns texter

I programmet «Bibelförklaringar» är det den pensionerade prästen Anders Griph, bilden, som undervisar. “Men i Guds Rike är det ingen som pensionerar sig” säger han själv. I detta program får vi med stort engagemang en genomgång av bibelns texter. Hela serien finns tillgänglig på vår play-sida: tvvision.net

Bibelns historier – lika relevanta idag

I det engelsktalande programmet “Thin Places” bjuder filmskaparen Rebecca Friedlander, bilden, med oss till Storbritannien för att återupptäcka gamla, men inspirerande historier och samtidigt djupdyka i andliga sanningar som är högst relevanta även idag. Du ser programmet på vår play-sida: tvvision.net

Tidlösa budskap med vackra animationer

På lördag den 3 april klockan 18 är det barnprogram på TV Vision Sverige. Då visar vi “Äventyrsdalen” som fokuserar på tidlösa budskap från bibeln som levereras med vackra animationer. Det passar hela familjen och visas med svenskt tal. Här på kanalen visar vi barnprogram alla dagar klockan 18.

BILD: Församlingen Sion i Flen satsar på hela familjen, även de unga. Nu får vi alla,. I hela Sverige ta del av deras gudstjänster när de TV-sänder sina gudstjänster. Ni ser deras gudstjänst hos oss klockan 17 på söndag.

Gudstjänster på söndag 

Här är listan över de församlingar som sänder sin gudstjänst via TV Vision Sverige på vår Super Sunday, söndagen den 4 april:

08.00: Pingstkyrkan i Falkenberg

09.00: Linneakyrkan

10.00: EFS Kyrkan Alingsås

10.30: Södertälje Internationella Kyrka

11.00: Församlingen Agape, Norrköping

12.00: Folkungakyrkan

13.00: Församlingen Ordet

14.00: Smedjan Church Skärhamn

15.00: Göteborgskyrkan

16.00: Frikyrkan Siliansnäs

17.00: Församlingen Sion i Flen

Share This