Programledarnas ord om påskonferensens tre första dagar.

Vår konferens Från död till liv är nu igång! De tre första kvällarna har varit så värdefulla med bra undervisning och fantastisk respons. Här är hälsningar från de två första kvällarnas programledare:

I måndags fick jag förmånen om att vara programledare vid uppstarten av påskkonferensen från död till liv på Vision Sverige. Det var en dusch av andlig fräschhet som sköljde över oss som var i studion och jag tror att det är vad tittarna också upplevde. Solid bibelundervisning blandades med kunskapens ord och bön för de som tittade. I och med Coronan har människor mer än någonsin börjat titta på gudstjänster via sociala medier och TV. Därför tror vi att denna påskkonferens är rätt i tiden och möter ett behov av att kraftsamla förkunnare under en hel vecka.

Varje kväll har vi tre olika sektioner, en med lärargåvan i funktion som tar oss igenom påskveckans gudomliga händelser dag för dag, en sektion som ger utrymme för det profetiska flödet som betjänar och drar människor närmare Gud. och en sektion som förkunnar evangeliet för den som ännu inte fått möta den uppståndne Jesus Kristus. Flera än en typ av tjänstegåva får utrymme och därmed får vi se bredden i Kristi kropp i funktion. 

Missa inte att titta på programmen varje kväll mellan 19.00-22.00 fram till måndagen den 5 april.

Marco Strömberg

Christer Roshamn, programledare tisdag: 

Det var en stark Gudsnärvaro hela kvällen  och alla predikanter utgjorde en andlig enhet. Denna konferens kommer ha betydelse för landet

Onsdagen 31 Mars fortsatte vi påsk konferensen från Göteborg med tre underbara predikanter och live musik. Jag förberedde bröd och druvjuice innan sändning så firade vi Herrens måltid tillsammans och det var fantastiskt! Guds Ande föll över oss alla och det var en fröjd att börja sända live strax efteråt! KG Larson predikade om världens längsta vecka och tog oss igenom alla händelser. Marie-Louise Dehlin levererade ett profetisk budskap till nationen med vädjan till oss troende att nalkas Herren mer. Daniel Thorvaldsson predikade ett underbart evangelistiskt budskap till alla som inte känner Jesus! En kväll man länge ska minnas!

Zoran Kovacevic

Titta på konferensen i efterhand här: TVVISION.SE eller live varje kväll mellan klockan 19-22 till och med måndag, annandag påsk.

Share This