Purpose. What’s the purpose? Finns det någon mening?

Under kvällarna den 22-25 April kl 19:00 kommer ett helt nyproducerat program från Gå ut mission dyka upp här på kanalen. Fyra direktsända kvällar med nytt fräscht material från hela Sverige designat för att nå människor med Jesus.

Programmet heter Purpose och kommer lyfta fyra teman, Identitet, Potential, Revansch, Perspektiv. Kvällarna som formas utifrån dessa 4 ord kommer fyllas med ärliga frågor från Sveriges gator, spännande inslag på temat Purpose, härlig livemusik och självklart en tydlig förkunnelse från Gå ut missions evangelister.

Purpose är ett program som ska va lätt att sprida till sina vänner som ännu inte känner Jesus. Purpose bjuder på dramatiska livsberättelser, pastorer som tar sig an tuffa frågor, barn som får tänka högt och lågt samt mycker mer. Purpose är ett program där Jesus presenteras på ett ärligt och livsförvandlande sätt. Under kvällarna som leds av Ellen Thornell kommer lovsång från flera olika lovsångsband där får vi lyssna till bland annat Jeanette Alfredsson, Sandra Rydsmo mfl. Evangeliet som alltid fungerar kommer att förkunnas av Jonas Andersson, Anton Karlsson, Rickard Lundgren och Simon Lundgren.

Det kommer bli kvällar med många spännande inslag och varje kväll bemannas ett callcenter med förebedjare redo att samtala och be för tittare som ringer in. En sms-linje kommer även finnas öppen för den som hellre har kontakt via sms. För att nå nya människor med det fantastiska budskapet om Jesus uppmuntrar vi dig att dela dessa sändningar och skicka till dina vänner. Nu innan kan du gå in och följa @2021purpose på instagram och facebook för mer information.