King of Kings

King of Kings – Nordisk ledar- och bönekonferens sänds även i år digitalt den 13 till 16 maj. Torsdag och Fredag sänder vi kvällsmötet direkt efter Sverige Live, klockan 22, och lördag och söndag sänder vi kvällsmötet direkt klockan 19. Så här skriver de själva på sin hemsida: Vår vision med King of Kings Conference är att samla ledare från de nordiska länderna och förenas i bön.

Och vidare: Vi har sett hur Gud använt denna konferens till att förena ledare från hela Kristi kropp i de nordiska länderna att tillsammans be frimodiga böner till vår store Gud, vars hjärta går ut med kärlek och upprättelse till de sårade och slagna. Gud har under historien kommit och berört länder och folk i mörka och svåra tider. Låt oss komma tillsammans för att be och beröras av Guds hjärta.

 

Det är fjärde året denna uppskattade konferens arrangeras och som värdar står Tomas och Maria Nordberg tillsammans med Sebastian Stakset. Huvudtalare på kvällarna är Andreas Nielsen, Hans Weichbrodt, Sebastian Stakset och Camilla Olsson.

 

För mer information och för att se alla medverkande, schema med mera; besök. www.kingofkingsconference.com

Share This