Nationaldagsbönen

I år kommer vi återigen samarbeta med Himlen TV 7 på Nationaldagen den 6 juni. Förra året var vi i vår studio i Stockholm och i år kommer vi sända ifrån Himlen TV7’s studio i Uppsala. Det kommer bli en kväll med härliga gäster och mycket bön för Sverige och från oss kommer Irene Andersson medverka som en av programledarna. Var med oss då och be för och välsigna vårt land! Den 6 juni mellan klockan 19-22.

Detta är ett samarbete med och en del av Nationaldagsbönen som arrangeras av Sverigebönen. Runt om i Sveriges alla kommuner kommer man anordna bönevandringar under dagen får att be för vårt vackra land och på kvällen avslutas hela firandet med en TV-sändning där vi får rapporter om dessa vandringar och ber tillsammans. I studion finns bland andra Patrik Sandberg och David Ekerbring från Sverigebönen tillsammans med andra gäster och programledare.

Du hittar all information om sändningen och skickar in böneämnen via länken www.sverigebonen.se

Share This