Hälften kvar att se fram emot!

Vi är mitt inne i vecka tre av sommarens konferens. Hälften kvar att se fram emot!

Tacksamheten är så stor för allt vi sett Gud göra så här långt! Här nedan ser ni några röster från tittare som varit med. Det är så roligt och uppmuntrande med era kommentarer och mail ni skickar till oss. Tack för det! I vårt callcenter får vi ta emot samtal varje kväll och även bönesvar som ni ringer in och meddelar. Det är fantastiskt uppmuntrande. Ett exempel kan ni se här nedan.

Talare från olika kyrkor, samfund och stilar har varit med och berikat oss och vi ser verkligen fram emot de sista veckorna av konferensen med en fin blandning av talare som väntar. Ni ser vilka här på bilderna.

Vi har också haft premiär/invigning då vi sänt från vår nya studio i Norrköping på helgerna. Ett bra komplement till våra redan befintliga studior i Stockholm och Göteborg.

Var med oss varje kväll klockan 19; Frihet har ett namn 2021!

Här följer lite respons från våra tittare:

Detta är en helt fantastiskt kväll inför Guds närvaro, där Guds Kärlek och Kraft förvandlar oss, Tack Jesus !

Det är så fantastiskt att denna satsning mission Sverige kommer att pågå hela sommaren, det är precis vad vi behöver och längtar efter litet andlig föda, tro och hopp och mötas i en sådan gemenskap ifrån alla delar av vårt avlånga land, och efter all isolering, kanske en vink av Herren för att skaka om vårt ego, och bli mer fokuserade på de viktiga sakerna i livet och att vara mer rädda och hänsynsfullare mot varandra, och att allting kan förändras på ett ögonblick, som vi även ikväll har fått bekräftelse på!

Underbar lovsång

Och TACK för en levande predikan under Andens smörjelse Skön sång o musik. Gud välsigne dig rikligen, du som sjöng så underbart!

Bra och viktig predikan! Det behövs mycket helande, även bland redan troende.

Och ett bönesvar från vårt Call  center:

Igår ringde en man som haft nack- o ryggbesvär sen tonåren. Nu var han i medelåldern. Han upplevde en klar förbättring efter förbön på tfn!

Tack Jesus!

Share This