Talarnas tankar om Frihet har ett namn 2021

“Det var en stor glädje för mig att få vara med och teama, tillsammans med många fina gudsmännsikor, i detta mycket värdefulla initiativ. Ett event, en konferens, som på ett starkt sätt bidrar till att vi får se ett förvandlat Sverige.”

–Sven Bengtsson

“Så tacksamma att få vara en del av Vision Sveriges sommar konferens! Härligt att vi får stå tillsammans för vår nations frälsning! Vår kärlek till varandra och enhet i Kristus gör att världen förstår vem Jesus är!”

– Pastor Lennart och Carolina Torebring m dotter Pastor Sofia Munoz WAO church Stockholm

“Den här konferensen var unik! Så många olika talare och ändå en sådan enhet!

Nehemja 4:13 kom till mig. Då folket ställdes upp bakom den halvfärdiga muren..under  denna sommarkonferensen fick vi stå TILLSAMMANS som en mur runt vårt land.”

– Bless! /Maria Johansson

“Jag tror att TV vision Sveriges sommarsatsning 2021 betyder mycket för grunden i det framtida Gud kommer göra. Att stå tillsammans från olika sammanhang är en styrka i andevärlden som driver undan mörkret. Tack TV Vision Sverige för detta initiativ.”

– Stefan Björk, Impact Center-Örebro

“Kampanjen Frihet har ett namn har på många sätt varit unik. Över hundra talare med olika kristen bakgrund har kväll efter kväll levererat ett starkt budskap som nått tusentals människor. Bara evigheten kommer att avgöra vad som skett. Men en sak är säker Guds ord kommer inte att återvända fåfängt, men verka vartill det är utsänt.”

– Nils Marcelind

“Konferensen var ett starkt exempel på Andens enhet. Ett budskap om frihet proklamerades över Sverige och Kristi kropp. En skörd och mycket frukt kommer av det som såddes och planterades.”

– Peter Fagerhov

“Vision Sverige och denna kampanj handlar om korsets frälsande budskap. Att bygga vänskap mellan Guds tjänare och att se vårt folk och land att skörden är mogen. Visionen är Sverige som får evangeliet.”

– Patrik Sandberg Sverigebönen och projektledare för 100 städer

“Glädjen att få göra detta tillsammans med Vision Sverige och dessa talare har varit enorm.

Vi har varit förenade för ett syfte i en tid som denna. Guds rike har manifesterats genom att vi helkyrkligt (olika samfund) har betjänat vitt och brett. Frihet är möjligt, frihet är tillgängligt och frihet har ett namn – Jesus Kristus!”

– Daniel Karlsson

Share This