Tacksamhet över sommaren

Sommaren är snart över och vi kan blicka tillbaka med stor glädje på de senaste månaderna. Förhoppningsvis har ni många fina sommarminnen att att spara undan av sol, bad, glass och annat som hör sommaren till. Hos oss på kanalen handlade denna sommar framför allt om vår stora sommarkonferens som pågick under hela juli månad. I 34 kvällar sände vi live i tre timmar och 104 talare från Sveriges alla samfund var med för att sprida Jesu frihet till vårt land. Det är fantastiskt att se så många talare komma samman och stå tillsammans med samma syfte! Det ger en härlig eftersmak med evighetsvärde och vi är tacksamma och glada att vi kan vara ett verktyg och en plattform som gör det möjligt. Vi är övertygade om att Gud gjort mycket genom dessa program! Allt kommer vi inte få veta men här följer ett urval av den respons vi fått, först av de talare som var med och sedan från er, tittare. Tack att ni delar med er!

Tack för alla predikanter och lovsångare, musiker och medarbetare, som har gjort det möjligt för Sverige att få lyssna till Guds Ord! Tack för allt i Jesu Namn !

Tack för dom underbara sångerna! Vilken stark andlig atmosfär.

Jag tackar Gud för programmen, älskar Jesus och det är just vad ni talar o lovsjunger. Underbara sånger. TACK!!!

Tack för ett underbart vittnesbörd. Tårar av glädje strömmade ner för mitt ansikte. Guds välsignelse över er i rikt mått.

Va härligt att se så många vänner som kollar på programmet! Gud välsigne er alla! Tack för en härlig kväll TV Vision Sverige!

Älskar var Gud gör med oss ! Längtar efter att följa honom i allt jag gör

Tack för klart evangelium AMEN HALLELUJA

Som lyssnare är det fest att få lyssna på Visjon Sverige varje kväll

Jesus lever och befriar idag!

Så uppmuntrande och trosstärkande predikan. Var välsignade

Tack för att ni sänder live, från en tacksam partner.

Kvällens lovsång var förvandlande! Så vacker! Vilken kväll!

God afton! Det var bland det bästa program i kväll med en duktig programledare och en mycket duktig musiker och sångare. Och jag beundrar kanalen som sänder på så många språk. Gud välsigne Er