Uppskattat tema, Befrielse, i Sverige Live förra veckan

Förra vecka, 25-28 augusti, hade vi fyra kväller med temat Befrielse på Sverige Live. I ett samtal med Marcus och Magnus menar de båda att programmen bekräftar något man visste innan; behovet är stort av befrielse men framför allt inre helande. “Sånna här program visar det stora behovet och hur vi som Guds folk kan hjälpa människor med inre sår” säger Marcus. Kvällarna gav en härlig eftersmak men också upphov till funderingar över hur man går vidare att undervisa flera.

Och just detta märker vi här på kanalen också; ni är många som hört av er och är tacksamma för programmen, vill se dem igen eller dela vidare med vänner. För er som missade dem är det fyra program som tar upp olika ämnen såsom Jesu seger, änglar och demoner och vad är de och vad kommer de ifrån? Hur blir jag fri och vad gör jag när jag blivit fri? Varje program är tre timmar och undervisning varvas med samtal, svar på tittarnas frågor samt förbön och betjäning.

Länk till er som vill dela eller titta igen finns här:

https://tvvision.net/serie.php?c=2&p=1565&e=396759

Share This