Till Albanien för att dela ut Skolpaket!

Idag reser Zoran och Marco till Albanien för att vara med och dela ut skolpaketen till alla barn. Imorgon, fredag får de möjlighet att träffa barnen och familjerna och ge dem ordentliga skor och ryggsäckar inför skolstarten!

Under September har vi haft en insamling till skolpaket till barn i Albanien. Pastor Koli Pukka har varit här i Sverige och delat med sig om hur läget är i Albanien och de stora behov som finns. Vi ville göra något och har därför samlat in pengar till skor och ryggsäckar till barn som lever i ett land som drabbats hårt av Covid.


Nu är det dags att dela ut paketen och två av våra programledare, Zoran och Marco, kommer att vara på plats i Shkodër, Albanien, och hjälpa till. “Vi kommer filma alltihop så vi kan visa sen, säger Zoran, och på lördag och söndag sänder Marco och jag live från Albanien med Koli Pukka bland gästerna. Kanske kan vi även få med några barn och deras föräldrar i sändningen. Det får vi se när vi kommer ner på plats, men det vore roligt”.


Vi vill slutligen tacka er alla som varit med och bidragit till den här kampanjen! Vi har upprepat Bepin Makas, ungdomspastor i Albanien, ord flera gånger men de är värda att påminna om: “Var och en som är med och ger till den här kampanjen blir en del av dessa barnens liv och blir som en typ av förälder för dessa barn”. Tack för ert engagemang!

 

Share This