Grattis Vision Sverige! Tre år i Sverige!

I mars 2015 började Vision Sverige sända TV. En systerkanal till den etablerade Visjon Norge. Till en början sändes allt och styrdes kanelen helt ifrån Norge. När tre år gått talade Gud till oss om att våga ta nya steg in i Sverige. Detta var i september 2018 och bara en månad senare hade vi möjlighet att bygga och sända från vår studio i Stockholm. Gud har alltid varit med och försett i precis rätt tid!

Gawdat Mtrious

Här kan ni läsa hur vår kanalchef Gawdat Mtriuos minns och berättar:

När vi startat Vision Sverige bad vi mycket för att kunna flytta sändningarna från Norge till Sverige. Inte förrän 2018 var det dags. Då upplevde jag Gud säga att tiden var inne och vi bad för att hitta rätt plats och relationer i Sverige. Det var et strategiskt steg och sedan dess har vi sänt live flera kvällar per vecka!

Det var ett tydligt genombrott för kanalen och vi var så glada för att äntligen etablera oss även fysiskt i Sverige och Stockholm. Så under 2019 upplevde vi Gud tala till oss igen. Gawdat fortsätter:

Vi kände ett behov att starta en ny studio, den här gången i Göteborg. Vi började bygga relationer och hitta lösningar, vi bad för att hitta den rätta platsen och utrustning som behövdes. Som ett mirakel hittade vi rätt och i oktober 2019 föll allt på plats. Sedan dess har vi sänt live fem kvällar i veckan!

Det blev ännu ett genombrott för oss. Vi ser Guds ledning i allt detta och det som känns så självklart nu; att ha två etablerade studior i Sveriges största städer och livesändningar fem kvällar i veckan har verkligen inte alltid varit det. Ibland är det viktigt att se i backspegeln för att påminnas om vad Gud gjort så man kan sträcka sig framåt mot vad Gud vill och kommer göra.

 

När vi ser tillbaka måste det vara Herrens ledning vi ser, säger Mtrious. Han har lett oss varje steg påläggen och nu tre år senare har vi sänt över 1000 livesändningar från våra två studior i Sverige, över 1400 st personer har gästat oss och vi har 15 överlåtna programledare. Nu ber vi att oktober 2021 också kommer innebära ett genombrott för Vision Sverige!

Vi vill fira i oktober! Vi har så mycket att vara tacksamma över när vi ser hur Gud lett oss framåt. Nu tror vi på ännu ett genombrott den här månaden. Vi vill bygga klart studion i Norrköping och expandera så vi kan nå ut ännu mer och vi vill bygga nehemjas mur runt kanalen för en ekonomisk stabilitet, och självklart vill göra det tillsammans med er! Studion i Norrköping finns, men för att kunna sända mer regelbundet därifrån (helgdagar är planen) behöver vi utrustning och teknisk personal. För att bygga muren behöver vi 2000 stenar under oktober månad där varje sten står för 500 kr. Vill ni fira med oss genom en ekonomisk gåva vill vi ge er något tillbaka! För 500 kr sänder vi er en andaktsbok och för 1000 kr eller mer sänder vi Isabella Staksets bok Genom Krig & Fred. Märk er betalning Grattis VS. Vem vet vad Gud vill göra med kanalen? Det vi vet är att Gud är trofast, att Han aldrig lämnat eller kommer lämna vår sida, Han välsignar en glad givare och Hans tankar är alltid högre än våra. Han är en mirakelgörande Gud och ingenting är omöjligt för Honom!
Share This