Grattis Vision Sverige, hälsning från tekniker Ruben

Under månaden vill vi lyfta fram några olika röster som kanske inte hörs så ofta, men som gör att kanalen fungerar och att vi kan sända och jobba som vi gör. De som jobbar bakom kamerorna och får allt att fungera, svarar i telefonen mm. Först ut är en hälsning från en av våra tekniker i Göteborg, Ruben Ivarsson:

Ruben Ivarsson

Under dessa två år jag har jobbat i VS så har det hänt mycket, mirakel efter mirakel. Det är så intressant att få vara med i direktsändning och se och höra det när det händer nu nu. Att människor har blivit helade, upprättade, befriade och frälsta gör mödan värd. Människor som har varit på väg att ta sitt liv men sett på kanalen och funnit livet. Att hjälpa de fattiga och se mirakulöst hur vi fått in pengar till olika projekt, det gör allt jobb värt.

Att sitta vid tekniken och vara mitt i detta är en stor välsignelse. Men det kan också gå fel tekniskt ibland och det har också en charm. Som inte för så längesedan när det hände i början av en direktsändning. Vi hade ett biljud och jag förstod vad som var felet. Att du kunna be MCR ta över och starta om tekniken igen utan att tittarna märker det är sådant som händer ibland som gör att man förstår viken betydelse man har i sitt arbete.

Med välsignelse från Ruben, Gbg

Share This