Grattis Vision Sverige, mer om vårt Call Center

Nu fortsätter vi att lyfta fram de personer och funktioner här på kanalen som inte syns så mycket men som vi värderar väldigt högt! Den här gången är det våra underbara volontärer i Call Center som vi skriver om:

Många av er har någon gång varit i kontakt med vårt Call Center som är öppet alla kvällar vi sänder Sverige Live. Telefonnumret dit är: 08-502 350 70 och dit kan man ringa för att få förbön om precis vad som helst och man kan även få hjälp med givande (inbetalningskort eller liknande) men framför allt är detta en möjlighet för er tittare att ringa in böneämnen till sändningen och också få hjälp i bön. Bönegemenskapen är viktig och under förra året var det tydligt att den saknades hos många pga rådande omständigheter. Det är en välsignelse för de som ringer men också för de som svarar, att få be tillsammans och tjäna på det sättet.

När vi frågat kvinnorna som svarar i vårt Call Center om en kommentar till den här texten är det tydligt att alla som svara i telefonen känner sig ödmjuka inför uppgiften men också så glada för att få vara ett redskap i Guds hand. De som svarar i vårt Call Center är: Charlotte, Marianne, Mirjan och Monica. Ibland stärker även Eva och Carolina upp. Dessa kvinnor ger sig till detta arbete på ett fantastiskt sätt och en av dem sammanfattar det så bra på det här sättet:

Jag vill berätta att TV vision betyder mer och mer för mig. Det är en källa till välsignelse och man blir så uppmuntrad av alla vittnesbörd och lovsången bär fram mig till tronen. Det är också så uppmuntrande med alla givare som är så glada att få ge till kanalen så fler människor kan få höra evangeliet. Det märks när man sitter i Callcenter att de gärna vill ge till detta goda verk. Många är så tacksamma för kanalen och för en del är detta den enda sociala kontakten de har. Min uppgift att svara i telefon och be med människor är också så berikande och jag känner att det är en välsignad uppgift att kunna hjälpa och stötta dem som ringer. Det finns mycket nöd, men Herren är stor och räcker till för alla behov! Jag är tacksam att få vara med!

En annan utrycker det såhär:

Jag är ju väldigt ny men känner en väldig stor ödmjukhet inför detta ”uppdrag”. Har fått förböns tjänst lagt på mitt hjärta under en längre tid och nu känns det så rätt att ha kommit in i uppgiften. Är övertygad om att detta har stor betydelse för alla som ringer och att få vara ett ”redskap” i Guds hand.

Och det är verkligen sant! Guds nåd räcker till och man behöver inte gå ensam igenom de svårigheter livet ger. Tack till er som svarar så troget, vi är så tacksamma för er!

 

Information: Man kan även ringa Vision Sveriges kundtjänst dagtid: 08-677 76 76. Då är det Carolina eller Bo som svarar. Där kan man också lägga fram böneämnen och få förbön, men också få svar på sina frågor.

Share This