Känd pingstledare, Pastor Daniel Alm från Västerås intervjuas av Donald Bergagård för TV Vision Sverige.

Imorgon, lördag, klockan 21 sänder vi en timmas program där Donald Bergagård intervjuar Daniel Alm.

Daniel Alm är ledare och föreståndare för Pingströrelsen i Sverige, som kallas Fria Församlingar i Samverkan. Ett kristet samfund och en rörelse som bara växer och som vill fortsätta sprida nyheten om Jesus. Idag är det 430 pingstförsamlingar, med ungefär 90 000 medlemmar, som samarbetar för att Guds kärlek ska bli synlig i landet. Dessutom finns ett omfattande missionsarbete i olika världsdelar både på det andliga såväl som det sociala området.

Daniel är en aktiv, visionär ledare som älskar det karismatiska församlingslivet. Han är en passionerad förkunnare som bara vill att Guds ord skall ha framgång i det att människor räddas för himlen. I programmet får vi lära känna honom bättre. Intervjun handlar om hur det är att vara ledare för denna rörelse och dessutom föreståndare för Pingstförsamlingen i Västerås, som upplever hur Guds ord har framgång och nya medlemmar hälsas ständigt välkomna.

Utöver dessa uppdrag är även Daniel Alm författare och har skrivit sju böcker. Dessutom skriver han artiklar i flera tidningar bl.a. i Dagen och Världen Idag. Andra viktiga frågor som tas upp i programmet handlar om församlingarnas uppgift, pastorernas ansvar och förkunnelse i den tid som nu är. Missa inte detta intressanta program! Se det direkt när det sänds eller i efterhand på vår play-sida!

Share This