21 dagars bön & fasta med Zoran

Under förra året uppmanade den Helige Ande mig om att starta 2022 med fasta och bön i 21 dagar. En härlig tanke när magen är full av mat, men ju närmare årskiftet jag kom var inte mitt kött alls så glad över mitt beslut! Men vi har också en ande och en själ och om vi tillåter den Helige Ande jobba med vår ande, så vinner anden alltid över köttet! Den 2 januari kom och vi började med 21 dagar fasta och bön här på kanalen. Vi sänder Live varje dag mellan klockan 18.00 – 18.30 på Facebook.

Jag delar ett kort uppmuntrande ord om vikten av att fasta och be! 

Herren lär oss ödmjukhet genom hungern (3 Mos 8:1-3) för att se om vi verkligen hungrar efter Honom. När vi beslutar att vi ägnar en tid för fasta i bön och med bibelläsning utan TV, sociala medier och tidningar så kommer Herren med sin mat och släcker både hungern och törsten ( Joh 4:32-34)!

 

Vi på Vision Sverige har böneämnen som vi ber speciellt för och många människor följer oss live varje kväll! I skrivande stund är vi inne på dag 10 och 10 000 människor har sett programmet. Jag har också skapat en gemensam fil där alla som vill var med oss att fasta och be med oss kan logga in och skriva upp sig. 

 

Varför är fastan viktig för oss kristna? Hur ska vi fasta? Vilka förmåner får vi bör vi fastar? Dessa och många fler ämnen kring fasta och bön går jag igenom varje kväll. Om du har missat detta helt, det finns sparade på TV Vision Sverige Facebook sida och du kan när som helst gå in och titta. Vi ber att vår kanal Vision Sverige ska  blomstra under 2022! Vi vet att när vi ödmjukar oss och söker Herren med hela vårt hjärta då ska han öppna nya dörrar och hälla ut sina välsignelser över oss! Att ha Herrens favör är det bästa vi kan be om! Jesus sa att om ni ber, tro på att ni har redan fått det ni ber om! Tack Jesus, vi tror!

Zoran Kovacevic

Share This