600 julpaket till de behövande i Albanien

Under december månad vill vi göra någonting för andra, trots våra egna behov. Därför håller vi under de första två eckorna i december en julinsamling till det sociala arbete som vi har tillsammans med örsamlingen Hopp för Shkodër i Albanien. Tillsammans hoppas vi kunna samla in till 600 julpaket som församlingen kan dela ut till de behövande. Församlingen Hopp för Shkodër leds av pastor Koli Puka och har flera utåtriktade verksamheter gentemot hemlösa och fattiga som berör inte minst romer. Albanien är Europas näst fattigaste land och var under flera år kuvat under kommunism och räknas idag som ett utvecklingsland med hög arbetslöshet. 17 procent av befolkningen lever på mindre än

Sverige live: Albanien-kväll med pastor Koli Puka och Fredrik Arwehed. Med ikväll är även Marco Strömberg från Focus Business School. Ketty Demeter är programledare.

Share This