Ge en gåva

 

På Vision Sverige lägger vi en stor vikt i att ge. Vi är en organisation fritt från bidrag så allt vi gör är beroende av givna medel. Vis kulle kunna lyfta upp våra egna behov som också är stora hela tiden, men vi vill vara en givande kanal. Vi vill göra som Jesus lärde oss; att bry oss om de som har det svårt. Mätta den hungrige, ge den hemlösa en sovplats. Därför har vi regelbundet kampanjer där vi samlar in pengar till olika projekt och vi lägger en stor vikt i detta och det är vår stora glädje att få välsigna andra!

Med det sagt är vi, som förklarligt, helt beroende av våra partner. Du som ger, mycket eller lite, varje månad för att den här kanalen ska kunna fortsätta sända kristen TV dygnet runt och sprida ljus, kärlek och hopp i Sverige idag! Vi är så tacksamma för var och en av er som ger till oss. 

 Här nedan kan du läsa kort om de projekt som vi stöttar regelbundet och de projekt vi gett till under det senaste året. DU kan även bli månadsgivare eller ge en engångsgåva via formuläret längst ner på sidan. Tusen tack att du står med oss i vårt arbete!

 

Om vår stiftelse

Albania

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Ukraina

Just nu pågår en kampanj där vi hjälper pastor Viktor Kulyak och hans församling att hjälpa så många flyktingar som möjligt som tar sig från kriget i Ukraina till en trygg plats i Moldavien…

moldova

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac.

New studio

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Irak

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac.

Hopp till Albanien i Påsk!

Nu närmar det sig vår stora insamling för att välsigna familjer med mat över påskhelgen. Som Koli Puka hälsar här nedan så ger påsken ett fint tillfälle att visa Jesu kärlek och barmhärtighet till människor runt omkring. Det är något vi alla behöver, eller hur? Men vi kan ge av vårt överflöd till de som har väldigt lite och lider brist.
Vi samlar regelbundet in pengar till åra vänner i Albanien och nu i Påsk sträcker vi oss mot att kunna välsigna 400 familjer med ett matpaket. Varje paket kostar 500kr och räcker i ungefär en månad. Insamlingen börjar den 21 mars och sträcker sig över påskhelgen.
  var det ett snabbt och enkelt val att även vi ville vara med och ge så att de kan hjälpa så många som möjligt.

Händer nu!

NYHETSBREV – SEPT 2022

NYHETSBREV – SEPT 2022

GUD GER I ÖVERFLÖD

Vilken månad vi har haft! I augusti hade Vision Sverige sin bästa månad av givna gåvor hittills. Under vår insamlingskampanj Nehemjas Mur slog vi målet på 1000 stenar med råge då vi slutligen landade på 1200 stycken stenar á 500kr. Vi vill säga TACK till våra trogna givare som hjälper oss att bygga upp en ekonomisk trygghet runt vårt TV arbete.

Ge en gåva

ANDRA SÄTT ATT GE

PlusGiro

Sverige: 80 07 37-9
Norge: 1503.79.97355

Swish

123 218 0743

Vipps

221011

ANDRA SÄTT ATT GE

NYHETSBREV – AUGUSTI 2022

NYHETSBREV – AUGUSTI 2022

Fantastiskt att se så många predikanter, kända och okända, bygga relationer och
sända en ström av Guds ord över Sverige.”
Gawdat Mtrious, Vision Sverige TV- chef

NYHETSBREV – JUNI 2022

NYHETSBREV – JUNI 2022

Sommaren är alltid e underbar tid med
konferersner på många platser i vårt
älsade Sverige. Vi vill vara med och
sprida det som händer på
konferenserna så att fler än de som är
där kan ta del av innehåll och
undervisning. EN del…

Share This