Ge en gåva

 

På Vision Sverige lägger vi en stor vikt i att ge. Vi är en organisation fritt från bidrag så allt vi gör är beroende av givna medel. Vis kulle kunna lyfta upp våra egna behov som också är stora hela tiden, men vi vill vara en givande kanal. Vi vill göra som Jesus lärde oss; att bry oss om de som har det svårt. Mätta den hungrige, ge den hemlösa en sovplats. Därför har vi regelbundet kampanjer där vi samlar in pengar till olika projekt och vi lägger en stor vikt i detta och det är vår stora glädje att få välsigna andra!

Med det sagt är vi, som förklarligt, helt beroende av våra partner. Du som ger, mycket eller lite, varje månad för att den här kanalen ska kunna fortsätta sända kristen TV dygnet runt och sprida ljus, kärlek och hopp i Sverige idag! Vi är så tacksamma för var och en av er som ger till oss. 

 Här nedan kan du läsa kort om de projekt som vi stöttar regelbundet och de projekt vi gett till under det senaste året. DU kan även bli månadsgivare eller ge en engångsgåva via formuläret längst ner på sidan. Tusen tack att du står med oss i vårt arbete!

 

Om vår stiftelse

Albania

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Ukraina

Just nu pågår en kampanj där vi hjälper pastor Viktor Kulyak och hans församling att hjälpa så många flyktingar som möjligt som tar sig från kriget i Ukraina till en trygg plats i Moldavien…

moldova

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac.

New studio

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Irak

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac.

Hopp till Albanien i Påsk!

Nu närmar det sig vår stora insamling för att välsigna familjer med mat över påskhelgen. Som Koli Puka hälsar här nedan så ger påsken ett fint tillfälle att visa Jesu kärlek och barmhärtighet till människor runt omkring. Det är något vi alla behöver, eller hur? Men vi kan ge av vårt överflöd till de som har väldigt lite och lider brist.
Vi samlar regelbundet in pengar till åra vänner i Albanien och nu i Påsk sträcker vi oss mot att kunna välsigna 400 familjer med ett matpaket. Varje paket kostar 500kr och räcker i ungefär en månad. Insamlingen börjar den 21 mars och sträcker sig över påskhelgen.
  var det ett snabbt och enkelt val att även vi ville vara med och ge så att de kan hjälpa så många som möjligt.

Händer nu!

TV VS NYHETSBREV – JUNI 2023

TV VS NYHETSBREV – JUNI 2023

VS SOMMARKONFERENS 2023

“Frihet har ett namn”

Vi önskar bjuda in just dig till vår sommarkonferens 2023, Frihet har ett namn, som har blivit med sina 100+ talare Sveriges största kristna konferens. Våra talare är en kraftfull grupp av män och kvinnor från en bred variation av Sveriges kristenhet.

Ge en gåva

ANDRA SÄTT ATT GE

PlusGiro

Sverige: 80 07 37-9
Norge: 1503.79.97355

Swish

123 218 0743

Vipps

221011

ANDRA SÄTT ATT GE

SOMMARKONFERENS 2023 – Frihet har ett namn

SOMMARKONFERENS 2023 – Frihet har ett namn

Vi önskar bjuda in just dig till vår sommarkonferens 2023 “Frihet har ett namn”, som har blivit med sina 100+ talare Sveriges största kristna konferens. Mellan den 26:e juni till den 15:e augusti varje kväll kl 19-22, kan du vara med var du än befinner dig och lyssna till ett Evangeluim av våra talare som sätter dig fri. Gör allt du kan för att vara med.

TV VS NYHETSBREV – APRIL 2023

TV VS NYHETSBREV – APRIL 2023

VI JOBBAR TILLSAMMANS FÖR GUDS RIKE

Som troende är vi alla skapade för ett stort syfte; målet kan dock inte uppnås utan hjälp av andra. Gud själv visste att vi skulle behöva andra för det ger oss möjligheten att åstadkomma betydligt mer än vi skulle kunna göra självständigt.

PÅSKKONFERENS 2023

PÅSKKONFERENS 2023

Påsken är kristenhetens mest betydelsefulla helg, och vi har glädjen att bjuda in till påsk konferensen “Det är fullbordat” här på Vision Sverige. Under sju dagar mellan kl 19-22 har du möjligheten att lyssna till påskens budskap från våra inbjudna talare.

Proklamera Jesu fullbordade verk genom att samla familj och vänner denna påsk kring de tre viktigaste orden som gäller alla människor…..”Det är fullbordat”.