Ge en gåva

 

På Vision Sverige lägger vi en stor vikt i att ge. Vi är en organisation fritt från bidrag så allt vi gör är beroende av givna medel. Vis kulle kunna lyfta upp våra egna behov som också är stora hela tiden, men vi vill vara en givande kanal. Vi vill göra som Jesus lärde oss; att bry oss om de som har det svårt. Mätta den hungrige, ge den hemlösa en sovplats. Därför har vi regelbundet kampanjer där vi samlar in pengar till olika projekt och vi lägger en stor vikt i detta och det är vår stora glädje att få välsigna andra!

Med det sagt är vi, som förklarligt, helt beroende av våra partner. Du som ger, mycket eller lite, varje månad för att den här kanalen ska kunna fortsätta sända kristen TV dygnet runt och sprida ljus, kärlek och hopp i Sverige idag! Vi är så tacksamma för var och en av er som ger till oss. 

 Här nedan kan du läsa kort om de projekt som vi stöttar regelbundet och de projekt vi gett till under det senaste året. DU kan även bli månadsgivare eller ge en engångsgåva via formuläret längst ner på sidan. Tusen tack att du står med oss i vårt arbete!

 

Om vår stiftelse

Albania

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Ukraina

Just nu pågår en kampanj där vi hjälper pastor Viktor Kulyak och hans församling att hjälpa så många flyktingar som möjligt som tar sig från kriget i Ukraina till en trygg plats i Moldavien…

moldova

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac.

New studio

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus.

Irak

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac.

Hopp till Albanien i Påsk!

Nu närmar det sig vår stora insamling för att välsigna familjer med mat över påskhelgen. Som Koli Puka hälsar här nedan så ger påsken ett fint tillfälle att visa Jesu kärlek och barmhärtighet till människor runt omkring. Det är något vi alla behöver, eller hur? Men vi kan ge av vårt överflöd till de som har väldigt lite och lider brist.
Vi samlar regelbundet in pengar till åra vänner i Albanien och nu i Påsk sträcker vi oss mot att kunna välsigna 400 familjer med ett matpaket. Varje paket kostar 500kr och räcker i ungefär en månad. Insamlingen börjar den 21 mars och sträcker sig över påskhelgen.
  var det ett snabbt och enkelt val att även vi ville vara med och ge så att de kan hjälpa så många som möjligt.

Händer nu!

DONALD BERGAGÅRD PÅ VISION LIVE

DONALD BERGAGÅRD PÅ VISION LIVE

Vi lever i en sen tid då Jesus återkomst är nära och efterfrågan av kunskap och samtal i detta ämne är stor bland våra tittare. Vi har fått en stor respons av våra program där Donald Bergagård med gäster tar upp just detta ämne. Därför kommer vi sända dem igen Fredag – Söndag 20-22 Januari kl 19:00-22.00. Missa inte detta.

Ge en gåva

ANDRA SÄTT ATT GE

PlusGiro

Sverige: 80 07 37-9
Norge: 1503.79.97355

Swish

123 218 0743

Vipps

221011

ANDRA SÄTT ATT GE

LIVE MED – MARCO STRÖMBERG

LIVE MED – MARCO STRÖMBERG

Måndagen den 30 januari, onsdagen och torsdagen den 1-2 februari kommer vi att få höra vittnesbörd om hur Focus Business School förvandlar liv på olika platser i världen.

LIVE MED KG LARSSON

LIVE MED KG LARSSON

Äntligen är det dags igen med besök av vår mycket uppskattade gäst K-G Larsson. Den 11-12 januari kommer Larsson att vara med på Sverige LIVE med programledare Zoran Kovacevic för att diskutera Guds Ord.

TV VS NYHETSBREV – JAN 2023

TV VS NYHETSBREV – JAN 2023

NYÅRSKONFERENS
På TV Vision Sverige känner vi en stor glädje över att få avsluta året 2022 och börja 2023 med dig och ett 40-tal predikanter. Från 27 dec-10 jan har vi tre predikanter varje kväll som delar Guds Ord på Sverige LIVE från en av våra tre studios. Vi gör detta med ett fokus på att stå enade i bön, förväntan och tro på ett år av välsignelser över vår nation och hela världen.