FULLBORDAT – Hopp till Albanien, påsk 2024

Genom Guds trofasthet och Er kära tittare och partners till Vision Sverige, så är målet att hjälpa 500 familjer med ett matpaket denna påsk nu FULLBORDAT! Efter gårdagens finalkväll på Albanien kampanjen då mer än 230 matpaket kom in under vår sändning från Göteborg är vi nu i hamn, detta är ett rekord på en kväll! Ett stort TACK och en Glad Påsk önskar vi Er alla!

Att strömma sin gudstjänst online

                                                                                                                                                                                                 I dessa coronakris-tider är det många som börjar fundera på att sända sina gudstjänster på nätet. Men hur gör man? Vad behöver man? Vad kostar det? Är det svårt? Här vill vi sammanställa en enkel guide för att börja sända sina gudstjänster på nätet.

Den här guiden riktar sig till de församlingar som snabbt vill komma igång med att sända utan att lägga ner alldeles för mycket pengar. Det är inte en guide till hur man gör de proffsigaste tv-sändningarna, utan istället en enkel förklaring till hur ni kan använda vad ni kanske redan har för att komma igång med att sända era gudstjänster till de församlingsmedlemmar som kanske inte kan komma till kyrkan just nu.                      

FULLBORDAT – Hopp till Albanien, påsk 2024

FULLBORDAT – Hopp till Albanien, påsk 2024

Påsken är kristenhetens mest betydelsefulla helg, och vi har glädjen att bjuda in till påsk konferensen “Det är fullbordat” här på Vision Sverige. Under sju dagar mellan kl 19-22 har du möjligheten att lyssna till påskens budskap från våra inbjudna talare.

Proklamera Jesu fullbordade verk genom att samla familj och vänner denna påsk kring de tre viktigaste orden som gäller alla människor…..”Det är fullbordat”.

read more
TV VS NYHETSBREV – PÅSK 2024

TV VS NYHETSBREV – PÅSK 2024

PÅSKHÄLSNING

Kära vänner, denna vecka firar vi vår Herres död och uppståndelse. Guds kärlek till mänskligheten för att ge oss en framtid och ett hopp. Min bön denna påsk är att hoppet genom Hans uppståndelse blir levande i era hjärtan.

read more
TV VS NYHETSBREV – MARS 2024

TV VS NYHETSBREV – MARS 2024

ETT ORD FRÅN JAN

Kära Vision Sverige partner, jag önskar genom vårat nyhetsbrev meddela följande förändring i vårt arbete med att nå hela Sverige med Evangeliet genom TV. Vår TV-chef Gawdat Mtrious har slutat som ledare hos oss och valt att starta sin egen TV-kanal med namnet Sverigekanalen.

read more

Du kan se våra program och tv-sändningar på vår streamingtjänst TV Vision. Du hittar den på webben Android, iOS och AppleTV.

iOS och AppleTV

Android

Vill du ha förbön?

Skicka ditt böneämne direkt till TV-studion

Ring

+46 08 677 76 76

10 + 7 =

Kontakt

Phone Sweden | +46 08 677 76 76

Phone Norway | +47 400 38 200

Email | mail@visionsverige.com

Få vårt nyhetsbrev!

Få vårt nyhetsbrev!

Ta del av de senaste nyheterna på Vision Sverige!

Stå med i bön och följ med på tv-program, sändningar och konferenser från hela Sverige!

You have Successfully Subscribed!