600 julpaket till de behövande i Albanien

Under december månad vill vi göra någonting för andra, trots våra egna behov. Därför håller vi under de första två eckorna i december en julinsamling till det sociala arbete som vi har tillsammans med örsamlingen Hopp för Shkodër i Albanien. Tillsammans hoppas vi kunna samla in till 600 julpaket som församlingen kan dela ut till de behövande. Församlingen Hopp för Shkodër leds av pastor Koli Puka och har flera utåtriktade verksamheter gentemot hemlösa och fattiga som berör inte minst romer. Albanien är Europas näst fattigaste land och var under flera år kuvat under kommunism och räknas idag som ett utvecklingsland med hög arbetslöshet. 17 procent av befolkningen lever på mindre än

Vision Sveriges ekonomiska situation

Under november månad kom TV Vision Sverige oväntat in i en situation där vi blev tvungna att arbeta hårdare för att finna
finansiering för vårt fortsatta arbete. Under de snart 5 år som Vision Sverige har funnits så har vi till den allra största delen burits ekonomiskt av vår moderkanal TV Visjon Norge och deras norska partners.

Se Vision Sverige på Apple TV

Svenskt Missionsfält

Sverige är redo för skört! Vision Sverige predikar evangeliet om Jesus Kristus dygnet runt genom TV och sociala medier!

Bli partner med Vision Sverige

Din gåva är nödvändig och möjliggör att evangeliet om Jesus Kristus predikas genom TV och sociala medier.

Tillsammans når vi tusentals människor med evangeliet VARJE DAG!

Vill du ha förbön?

Skicka ditt böneämne direkt till TV-studion

Ring

+46 08 677 76 76

15 + 13 =

Just nu på TV

Tablå

Jag är nybliven Kristen, jag vill tacka mina fina vänner i Höganäs församling och visions Tv, Tack vara allt ni gör för mig och i min Tro med Gud så har jag lyckas skrapa ihop 2v drogfrihet Jag ber varje kväll att jag ska få träffa Carl Gustav Severin Gud är od all kärlek till Er, nu börjar Väckelsen i Sverige Halleluja

Ja det har varit underbart att lyssna till alla olika livsberättelser. Fantastiskt att upptäcka så många kristna runt vårt land som brinner för Jesus. Tycker om bredden, enkelheten och transparensen i samtalen. Lärt mig mycket. Blivit uppmuntrad och välsignad. Tack. Fortsätt att vara breda.

Ni gör mycket bra. Såg hela konferensen från Piteå i somras. Då stöttade jag med motsvarande kollekt som jag hade gett om jag varit på plats. Önskar jag kunde stötta er kanal mer. För ni gör så mycket bra.

Vision Sverige är ett fantastiskt redskap att 24 timmar om dygnet att göra evangelet tillgängligt för människor

Carl Gustav Severin

Jag är så tacksam för Vision Sveriges sändningar! Med en varm blandning av
trosstärkande undervisning och utmanande vittnesbörd från så många olika gäster, som passar alla åldrar och i alla sammanhang, så brukar jag uppmuntra min församling att följa sändningarna och rekomenderar alla att följa denna viktiga kristna TV-kanal.

Mikael Hansson

Jag tror att Vision Sverige har en speciell kallelse och plats i det kristna tv utbudet till nationen Sverige. Vision Sverige når på ett speciellt sätt den yngre generationen och många nysvenskar med sitt utbud av  äscha vittnesbörd och grundläggande dervisning. Vision Sverige behövs för att träna och fostra en ny generation av kristna för en tid som denna.

Marco Strömberg

Kontakt

Phone Sweden | +46 08 677 76 76

Phone Norway | +47 400 38 200

Email | mail@visionsverige.com

Få vårt nyhetsbrev!

Få vårt nyhetsbrev!

Ta del av de senaste nyheterna på Vision Sverige!

Stå med i bön och följ med på tv-program, sändningar och konferenser från hela Sverige!

You have Successfully Subscribed!