Sverige skall bli frälst

TV Vision Sverige har sänt dygnet runt sedan 1:a mars 2015 på satellit och internet. Genom våra satellitsändningar når vi över 1,4 miljoner hushåll och på Facebook når vi mellan 10.000 och 50.000 människor varje vecka.

TV Vision Sverige brinner för att bära ut evangelium om Jesus Kristus, se människor bli frälsta och helade och utrusta Guds folk för väckelse! Vi sänder dessutom fyra timmar dagligen på arabiska och farsi, för att nå ut till våra invandrade svenskar med evangeliet på deras språk.

Du kan se på TV Vision Sverige på:

Del av Vision-familjen

TV Vision Sverige är en dotterkanal till TV Visjon Norge och en del av Vision-familjen. TV Visjon Norge har sänt kristen TV i Norge sedan 2003 och är Skandinaviens största kristna TV-nätverk.

Live-sändningar flera dagar i veckan

TV Vision Sverige sänder live flera kvällar i veckan, både vår kvällsshow Sverige Live som är fylld av vittnesbörd och förbön, konferenser och LoveRevival som är ett mycket uppskattat förbönsprogram på söndagkvällar med Jonatan Svensson.

Tvär-kyrklig TV-kanal

TV Vision Sverige är en tvärkyrklig tv-kanal med samarbetspartners från Svenska Kyrkan till Livets Ord. Vårt mål är att vara till välsignelse för hela Kristi Kropp i Sverige.

Stor närvaro på sociala medier

Utöver reguljär-tv:n via satellit och kabel-tv satsar TV Vision Sverige målmedvetet på sociala medier. På Facebook når vi mellan 10.000 och 50.000 människor varje vecka genom poster och live-sändningar. Över Facebook blir människor helade och berörda och får ta emot Jesus Kristus som sin Herre och frälsare. Över sociala medier finns också en större möjlighet till personlig kontakt med tittarna och tittarna kan i sin tur dela med sig av sändningarna till sina vänner.

Share This