Sverige skall bli frälst

 

TV Vision Sverige har sänt kristna program dygnet runt sedan 1:a mars 2015. Vi når tusentals människor varje dag via våra olika plattformar.

 

TV Vision Sverige vill sprida evangelium om Jesus Kristus, se människor bli frälsta och helade och utrusta Guds folk för väckelse! Varje vardagkväll sänder vi Sverige Live där vi varvar vittnesbörd, samtal, lovsång och bön. På söndagarna har vi gett möjlighet för kyrkor från olika samfund att sända deras gudstjänster digitalt via oss – vi kallar det för Super Sunday. Vi sänder dessutom program på arabiska, farsi, somaliska och serbiska/kroatiska/bosniska varje dag för att nå ut med budskapet till så många som möjligt.

 

Du kan se på TV Vision Sverige på:

Allente:
Kanalplats 213 eller 138 beroende på vilken digital-box du använder. (Gamla Viasatkunder ser via kanalplats 138 fortsatt)

Smartphone eller SmartTV:
iPhone/Apple TV – Ladda ner appen: TV Visjon Norge                                                                                                                                                                                            
Android – Ladda ner appen: TV Vision                                                                                                                                                                                                                             

 

Du kan lyssna på TV Vision Sverige via:

Del av Vision-familjen

TV Vision Sverige är en dotterkanal till TV Visjon Norge och en del av Vision-familjen. TV Visjon Norge har sänt kristen TV i Norge sedan 2003 och är Skandinaviens största kristna TV-nätverk.

Live-sändningar flera dagar i veckan

TV Vision Sverige sänder live flera kvällar i veckan, både vår kvällsshow Sverige Live som är fylld av vittnesbörd och förbön, konferenser och LoveRevival som är ett mycket uppskattat förbönsprogram på söndagkvällar med Jonatan Svensson.

Tvär-kyrklig TV-kanal

TV Vision Sverige är en tvärkyrklig tv-kanal med samarbetspartners från Svenska Kyrkan till Livets Ord. Vårt mål är att vara till välsignelse för hela Kristi Kropp i Sverige.

Stor närvaro på sociala medier

Utöver reguljär-tv:n via satellit och kabel-tv satsar TV Vision Sverige målmedvetet på sociala medier. På Facebook når vi mellan 10.000 och 50.000 människor varje vecka genom poster och live-sändningar. Över Facebook blir människor helade och berörda och får ta emot Jesus Kristus som sin Herre och frälsare. Över sociala medier finns också en större möjlighet till personlig kontakt med tittarna och tittarna kan i sin tur dela med sig av sändningarna till sina vänner.