Nu har vi äntligen klivit in i den älskadeadventstiden och julen står för dörren. Julklappar till dem vi älskar slås in, julpyntet tas fram, granen kläs, hemmet fylls av underbara juldofter och man får äntligen tömma hur många Alladin-askar man vill utan att någon frågar. Men det bästa med julen är att vi får samlas kringbästa det stora mysteriet att Jesus steg ner till oss på jorden i ödmjukhet för att bära vårt
lidande, vårt mörker och vår skuld och ge oss ett liv i ljus som sträcker sig bortom graven. Julen är en tid att glädja sig och en tid att förundras. Julen är en tid då vi, stora som små, får bli som barn och påminna oss om att det enbart är så som vi kan taoss emot Guds rike.

Vi ber att din jul ska få bli fylld av den frid som Jesus, Fridsfursten och Himlens Konung ger, och att du mitt i allt julstök också ska få känna att du får vila ut och finna ro. Vi ber också att fler ska upptäcka Jesus i jul. Låt oss i jul proklamera: Sverige skall bli frälst! Låt oss tillsammans be att änglarnas budskap till herdarna skulle gå ut starkt till människorna i vårt land under
denna underbara juletid: Var inte förskräckta!
Se, jag bär bud till er om en stor glädje för
hela folket. Ty idag har en Frälsare blivit född åt er i
Davids stad, och han är Messias, Herren!
LUK 2:11

Uppdatering kring ekonomin

Som flera av er vet, så har Vision Sverige kommit in i en situation där vi måste stå på egna ben mycket tidigare än beräknat. Vi berättar mer om detta i en längre version av detta nyhetsbrev som finns på vår hemsida.

De ekonomiska behoven är väldigt konkreta. Vi behöver samla in en miljon innan nyår. I dagsläget har vi har nått upp till närmare 400.000 kronor. Det är någonting som är otroligt tacksamma för, inte minst eftersom vi aldrig har samlat in så mycket pengar tidigare under så kort tid. Det visar att det är fler som tror som vi, och som har vågat ta stora kliv i tro. Både stora och små gåvor har kommit in i ökad mängd, men vi vet att varje gåva är ett stort steg för den som ger och vi tar därför emot allting med stor tacksamhet och ber Gud om vishet, ledning och favör. Det är Hans rike som ska utbredas!

Nu återstår alltså 600.000 kronor innan nyår. Vi ber dig att stå med oss i förbön och med gåvor för att klara detta. Alla gåvor av alla storlekar är välkomna, men vi tror samtidigt att det är bra att vara konkret. Därför har vi sedan november uppmuntrat till 1.000 personer som var och en ger 1.000 kronor.

I och med detta når vi vårt mål om att samla in en miljon innan nyår. I skrivande stund har vi hittills samlat in 382.400 kronor av denna miljon. Av dessa är det 167 personer som har gett 1.000 kr. Vi är väldigt tacksamma för alla dessa gåvor. Detta är den viktigaste kampanjen för att vi ska kunna fortsätta efter nyår. 

Hälsning frå
Koli Puka

I början av december startade vi en kampanj för att samla in gåvor till matpaket till nödställda i Albanien. Kampanjen fortsätter under december månad och här kommer en
hälsning från Koli Puka, pastor i den albanska församling som ansvarar för dessa matpaket, som var med oss första veckan i december. Vi är väldigt glada och tacksamma till Gud för möjligheten vi fick att samla in medel på TV Vision Sverige till matpaket den här julen. Det betyder så mycket för oss, eftersom det ger oss möjligheten att dela evangeliet om Jesus Kristus och Guds kärlek genom handling. Det är en stor glädje och välsignelse att få föra fram hopp och värme till de fattiga människor som lider den här julen. Vi vill tacka Vision Sverige och alla bröder och systrar som har gett och stöttat oss i det här projektet. Gud välsigne Er alla och God Jul Må Guds glädje och frid vara med era familjer!


I Kristus
Koli Puka

Tillbakablick över
året 2019

När vi tittar tillbaka på året som varit är det med stor tacksamhet till Gud. Året 2019 var för Vision Sverige ett mognadens och tillväxtens år där mycket av det som vi arbetat för fick börja blomma ut. Stockholmsstudion som
öppnade under hösten 2018 började fick verkligen upp farten under 2019 och under hösten kunde vi äntligen öppna upp vår tv-studio i Göteborg. Tillsammans med LoveRevival på
söndagar och konferenser sänder vi live 6-7 dagar i veckan. Det har varit vår målsättning sedan starten för snart 5 år
sedan. Nu är vi äntligen där! I och med att vi flyttat våra studios från Norge till Sverige, har det blivit mycket lättare för
våra gäster att komma till våra program. Under året har vi haft långt över 250 olika gäster enbart på Sverige Live!
Under året har vi spelat in fler programserier än någonsin tidigare. Totalt har vi spelat in 19 serier med undervisning kring olika ämnen. Bland programledarna för dessa program finns Per-Olof Eurell, Sven Bengtsson, Sam Wohlin, Dan Salomonsson, Carl-Gustaf Severin och många fler.
Vi har också spelat in och sänt flera konferenser under året som gått. 

Vi har gjort både mindre och större produktioner där de största var New Wines sommarkonferens från Vänersborg
och Det Finns Hopp från Piteå. När vi ser tillbaka på året 2019 så är det alltså med stor tacksamhet till Jesus. Fler människor har upptäckt oss, och flera upptäcker oss varje dag. Vi har fått ta emot mer respons, uppmuntran och tack. Vårt team har växt. Vi har fått fler kontakter. Vi är otroligt tacksamma
– men inte nöjda! Vi har långt kvar innan Sverige är frälst och vi vill göra vår del. När vi med tro går in i 2020, så är det med
en hunger efter att få predika evangeliet om Jesus Kristus ännu mer, mer effektivt och på nya fräscha sätt och att få nå ut till dem som ännu inte hört.

– Sverige Skall Bli Frälst!

Med detta vill vi alla på teamet TV Vision
Sverige säga:
Tack att Ni är med oss på den resan!
Tack för Ert förtroende!
Tack för Er förbön!
Tack för Ert stöd!
Vi önskar Er Guds Rika Välsignelse,
en God Jul och ett Gott Nytt År! 

Få vårt nyhetsbrev!

Få vårt nyhetsbrev!

Ta del av de senaste nyheterna på Vision Sverige!

Stå med i bön och följ med på tv-program, sändningar och konferenser från hela Sverige!

You have Successfully Subscribed!