Vi vill ge ett stort tack till alla som varit med och stöttat TV Vision Sverige under november och december månad då vi skickade ut ett nödrop och behövde Er hjälp!
Vi har ännu inte lyckats samla in till den miljon kronor som vi behövde, men eftersom vi lyckats samla in närmare en halv miljon kronor (ett stort kliv från tidigare 20-50 tusen kronor per månad) har vi ändå visat att det är på väg i rätt riktning. Därför har det nu beslutats att Vision Sverige kommer kunna fortsätta under 2020! Vi är så tacksamma för detta!
Under 2020 behöver vi fortfarande samla in 500.000 kronor per månad, vilket summerar till den budget om 6 miljoner kronor per år som det kostar att driva Vision Sverige. Under år 2020 behöver utveckligen fortsätta gå i rätt riktning och vi behöver under årets gång, helst så fort som möjligt, komma till den punkt att vi kan stå helt på egna ben. Tack att Du är med och ber för oss, och tack att Du är med och ger!
Vi når idag ut till fler människor än någonsin och många får höra evangeliet för första gången. På Facebook når vi mellan 30 och 50.000 människor varje vecka, varav många ännu inte är frälsta. Via våra satellitsändningar når vi över 1,5 miljoner potentiella tittare och vi har under året hört från många tittare som ännu inte känt Jesus som har sett.

Vi har haft över 250 gäster i våra studios och sänt ut mängder med vittnesbörd om hur Jesus frälser och förvandlar människoliv. Vi har fått förmånen att be för människor och se dem bli helade. Vi har fått förmånen att sända många konferenser och väckelsemöten och sända ut vad Jesus gör och hur människor blir frälsta i stora skaror direkt i live-tv. Vi vet att detta har berört otroligt många fler, och vi vill ge all ära och allt tack till Jesus!
Idag är vi 250 partners och vi ber att den skaran ska få växa starkt under 2020. Vi är så otroligt tacksamma till Er som är med och står tillsammans med oss! Låt oss tillsammans be och tro Gud om att Sverige skall bli frälst!


Åter igen: Tusen tack för Era gåvor och förböner!
Utan Er hade detta inte varit möjligt!


Med detta vill vi alla på TV Vision Sverige önska Er en riktigt
God Jul& Ett Gott Nytt År
Gud välsigne Er alla och Era familjer!
Många kramar från hela Vision Sverige-teamet!

Få vårt nyhetsbrev!

Få vårt nyhetsbrev!

Ta del av de senaste nyheterna på Vision Sverige!

Stå med i bön och följ med på tv-program, sändningar och konferenser från hela Sverige!

You have Successfully Subscribed!