TV Vision Sverige studio i Göteborg byggdes i slutet av oktober 2019 och vi började sända Sverige LIVE programmen den 23 oktober. Redan den första sändningstillfället har vi bet för hela ledningen och alla programledare. Vi tog oljeflaskan och gick runt och smorde dörrar och fönster, bordet och fåtöljer, mickar och skärmar, kameror och mixerbordet, alla föremål som är med i studion. Det var en kraftig bön, en eldig bön om dedikering för att denna plats ska bli ett altare där alla som medverkar ska ”offra” sig själva och ära vår Herre Jesus, vår frälsare och Gud! Jag satt på den högra fåtölj på bilden och upplevde att jag sitter i Jesu famn! Det var så märkligt, som om Jesus satte sig först i fåtöljen och sedan satt jag på hans knän! Alla vi som var där visste att Jesus är med oss och glädjen var så stor!
Vi har sänt Sverige LIVE programmen mellan 19:00-21:00 varje kväll (Mån-Tis ifrån Stockholm och Ons-Tors-Fre ifrån Göteborg) men vår TV chef Gawdat upplevde och bad under hela 2019 att vi skulle sända även den tredje timme, nämligen mellan 21:00-22:00! Jag har varit lite ”emot” detta då det är ganska påfrestande för mig att jobba 100% på ett stort svenskt företag och sedan rusa genom hela Göteborg till studio och förberedda sig för att möta gäster och be inför sändningen. Jag tyckte att två timmar med live inspelning räckte.
Jag hade fel, för jag frågade inte den Helige Ande om Hans vilja utan framförde mina köttsliga tillkortakommanden

i fösta hand. Under en LIVE sändning, den 18 dec 2019 mellan 21:00 – 22:00 talade Herren till mig så tydligt under tiden jag satt på samma fåtölj på Jesu knän. Jesus sade: Zoran, jag har skapat och gett er denna plattform för att du/ni ska be för folket och alla tittare och jag ska i min tur betjäna dem och möta deras behöv!!!
Vilket ord, vilken uppmaning från Jesus själv! Plötsligt glömde jag alla ”mina” köttsliga tankar och då började jag tänka i samma linje som Herren uppmanade mig under programmet. Jag tänkte, om ingen annan vill sända 3 timmar, då ska jag göra det varje onsdag då jag leder programmet. Men redan den första dagen (Onsdagen den 1 Jan 2020) i det nya året sände vi 3 timmar program med bön i spetsen! Vi fortsatte även den 2 och 3 januari med 3 timmar program och vi känner att himlen är öppen och att Herren bekräftar sitt ord! Vi har sett hur våra tittare interaktivt kommunicerar med oss under sändningen och skickar både bönämnen och uppmuntran! Vi har förstått att Herren är med oss när vi lyder hans befallning!
En annan tanke slog mig under tiden jag bad för människor, en tanke från vår fiende…Zoran, du har ett bra jobb, många av dina kollegor tittar på dig, gör inte detta, be inte på det viset, de kommer att skratta ut dig!

ag måste erkänna, att ganska många kollegor från
mitt jobb tittar på Vision Sverige och jag tänkte i
några sekunder på dessa ord, men då kom den Helige
Andes röst igen: Är du rädd för att människor
ska se ner på dig, är du skamsen för att göra min vilja
inför detta människosläkte? Jag älskar vår Helige
Ande, han är vår tröstare i tider när vi behöver tröst
och jag kan bara säga just nu: Jag bryr mig inte hur
jag ser ut, om jag gråter eller skrattar, om människor
ser ner på mig eller kritiserar vad vi gör under våra
sändningar. Det enda jag bryr mig är att göra min
Herres vilja!

Jag vill passa på och önska alla våra tittare, alla partners
och alla som stödjer oss i detta arbete ett gott nytt
år! Låt oss göra allt för att Sverige ska bli frälst! Låt oss
tillsammans göra vår Faders vilja och älska varandra
och gå hand i hand med varandra! Herren reser upp en
mäktig arme som inte bryr sig om sig själva utan gör
vad Jesus har befallt oss: Gå ut i hela världen och predika
evangelium om riket! Och då är Jesus med oss för
alltid! Han kommer att bekräfta sitt ord när vi går bedjande
fram! Vill du också vara med oss i denna skara
som kommer att upphöja Jesus under 2020? Jag hoppas
du vill det!

Få vårt nyhetsbrev!

Få vårt nyhetsbrev!

Ta del av de senaste nyheterna på Vision Sverige!

Stå med i bön och följ med på tv-program, sändningar och konferenser från hela Sverige!

You have Successfully Subscribed!