Vision Sverige fyller snart 5 år

Februari 2020 är den sista månaden av Vision Sveriges första fem år. Den 1:a mars fyller Vision Sverige således 5 år och vi är otroligt tacksamma för den resa som vi har fått vara med om hittills.

Idag får tusentals människor höra evangeliet varje dag och bli uppmuntrade i sin tro, både på svenska, arabiska och farsi. Allting började med ett tilltal till moderkanalen Visjon Norge från Gud om att öppna fönstret och skjuta en pil mot öster (2 Kung 13:17). Sedan dess har otaliga program spelats in med undervisning, vittnesbörd och förbön och sänts ut över Sverige och Vision Sverige har sänts som satellitkanal dygnet runt i snart 5 år. Vår vision är att se människor bli frälsta och helade, att få hjälpa de fattiga och nödställda, samt att vara till välsignelse för Israel. Vi tror att Sverige skall bli frälst!

Målet är att ställa Vision Sverige helt på svenska fötter och vi står nu i bön för att Gud ska resa upp fler svenska partners. Alla gåvor och allt stöd är välkommet, och vi är också behov av er förbön! Just nu ber vi särskilt om att Gud ska resa upp 500 personer som var och en ger 1.000 kronor per månad. På så sätt kan vi täcka våra månatliga utgifter och driva den här kanalen som vi ser som en missionsbas i Sverige. Den här månaden behöver vi dessutom extra stöd för att balansera upp januari som innebar mindre gåvomedel än vad vi hade hoppats på. 

Tack att du är med och bär Vision Sverige! Tillsammans tror vi Gud om en fantastisk framtid för vårt land! Sverige skall bli frälst!