Nyhetsbrev vecka 36: Fokus på tron

Under vecka 36 på TV Vision Sverige fortsätter kvällsprogrammet Sverige Live med en härlig variation av gäster. Under veckan fortsätter vi att bjuda på lärorika program med högt underhållningsvärde för alla åldrar. Fokus ligger den här veckan på tron. Till slut sätter vi streck för veckan med en ny spelfilm på bästa sändningstid

Nu på söndag välkomnar AGAPE till direktsänd gudstjänst för första gången:

Sändningen går på TV Vision Sverige kl 11:00. Här bjuder AGAPE på fin förkunnelse. Detta passar perfekt för dig som kanske är isolerad hema under coronavirusets härjningar.

Sverige live
På Sverige Live kan du se starka direktsändningar alla vardagar. Sändningarna pågår från klockan 19:00 till 22:00 måndag till fredag. Måndagar och tisdagar sänder vi från vår studio i Stockholm. Övriga veckan sänder vi från studion i Göteborg. Sändningarna leds av flera härliga människor såsom Marco Stromberg och Christer Roshamn och Ketty Demeter från Stockholm och Zoran Kovacevic och Nils-Ove Marcelind från Göteborg. Detta är några av flera starka programledare du kan se på TV Vision Sverige tillsammans med många härliga gäster.

Veckans gäster:

Vi får besök av nya härliga gäster. Här är ett par av gästerna du får möta den här veckan:

Onsdagen den 2:a september får vi besök av JONAS PÄIVÄRINTA från Södertälje International Church. Jonas är till vardags upptagen med ledarskap, teologi, grafisk design och resande. Det är först och främst hans missionsarbete, både i Sverige och ute i världen som kommer att stå i fokus.

– Jag reser med uppdraget att kommunicera budskapet om Jesus till människor som aldrig har fått höra det, berättar han på sin hemsida. Vi får möta Jonas i början av programmet.

Fredagen den 4:e september får vi besök av författaren och förkunnaren PER-ARNE IMSEN. Imsen har bland annat gett ut boken ”Inga andra gudar” (2018). Imsen har också varit en flitig samfundsdebatör som talat ut sanningen i medierna. Vi får möta Per-Arne i början av programmet.

Praktisk undervisning i tron

Den 2-4 september, alltså tisdag kl. 11, torsdag kl. 17.30 och fredag kl. 6.30 visar TV Vision Sverige programmet ”Praktisk Lärjungaskola” med Sofia Rydén. Programmet är ett undervisningsprogram som hjälper den dig att komma närmare Bibeln. Programledaren Sofia Rydén har verkat länge som förkunnare och missionär

Inbjudan till samtal om tron

Tisdagen den 1:a september kl. 06:30 och onsdag 2:a september kl 16:30 visar TV Vision Sverige programmet ”Servolution” med Zoran Kovacevic som programledare. Kovacevic inbjuder nya gäster till samtal om Gud och tron.

Trons hjältar genom historien

Torsdagen den 3:e september kl 18:00 visar TV Vision Sverige ”Fackelbärarna”. Serien tar våra yngsta tittare på äventyr genom historien med fokus på trons hjältar. Vi får bevittna vad Gud kan göra genom människor. Serien är perfekt för åldersgruppen 8-12 år och visas med svenskt tal.

Upptäck tron på nytt

Lördagen den 29:e augusti kl 22:00 är det dags för en ny film från vår nederländska sändningspartner New Faith Network:

Denna veckan sänder vi den amerikanska spelfilmen ”Amazed by You” från 2017. Filmen handlar om bybon Christian Andrews som plötsligt befinner sig i en helt ny omgivning med nya utmaningarn på landet, i en värld med cowboys och hästar. Tron är det enda som leder honom. Filmen tar med tittaren på en resa genom tro och vänskap. Filmen är textad till svenska.

Om du skulle missa filmen vill vi påminna dig om att våra lördagsfilmer sänds i repris nästföljande fredag kl 22:00.

För den som fått mersmak på dessa filmer finns det nederländska distributionssällskapet tillgängligt för filmuthyrning också till privatpersoner. I marknadsföringen till svenska tittare skriver New Faith Network bland annat: Här finner du de vackraste trosbaserade filmerna och serierna. Inspirerande historier till att reflektera över de stora frågorna såväl som de mindre.”

Sänder på flera språk

I förra veckans nyhetsbrev berättade vi på Vision Sverige för våra tittare och läsare om att vi också bjuder på program på arabiska på måndagar och tisdagar kl 12:00, och på farsi på onsdagar, torsdagar och fredagar kl 13:00. Tipsa gärna personer med utländsk bakgrund att detta kan vara något för dem, så att vi kan sprida evangeliet till människor från alla nationer!