Nyhetsbrev vecka 42: Starka program

Den här veckan är nya härliga gäster inbjudna till Sverige Live. Vision Sverige bjuder på starka och exklusiva program från visions familjens streamingplattform, TV Vision. Helgen markeras med en ny film. Veckan avslutas med en digital Gudstjänst.

Du kan se Sverige Live på TV Vision Sverige varje vardag klockan 19:00- 22:00. Måndagar och tisdagar sänder vi från vår studio i Stockholm. Resten av veckan sänder vi från vår studio i Göteborg. Programledare är bland annat Christer Roshamn och Irene Andersen från Stockholm och Zoran Kovacevic och Helene Nordbö från Göteborg. Du kan se dem och många fler programledare och gäster på Sverige Live.

Hjälp till bättre beslut

Exklusivt på TV Vision hittar du programmet “Att fatta kloka beslut”. Vikten av att fatta beslut enligt Guds visdom är central i programmet. Programledare är Sam Wohlin.

Undervisning: Din värsta fiende

På TV Vision hittar du också undervisningsprogrammet «Din värsta fiende» med Sven Bengtsson. Bengtsson är till daglig pastor i Pingstkyrkan Nybro. Den här gången har han flyttat från församlingslokalen till studio för att undervisa i Bibeln.

Äventyr i Bibelns tider

På visions familjens streamingplattform för barn «TV Vision Kids» hittar du programmet «Bugtime Adventures». Barnprogramserien handlar om en grupp insekter som lever i Biblisk tid. Varje avsnitt erbjuder stark och underhållande undervisning för våra yngre tittare. Serien

visas på svenska. Programmet kan också ses på TV Vision Sverige måndagen den 12 oktober klockan 18:00.

Digital gudstjänst från Folkungakyrkan

Söndag den 11 oktober klockan 12:00 är det dags för en ny digital gudstjänst från Folkungakyrkan. Församlingen håller till i Stockholm, men gudstjänsten kommer att finnas tillgänglig i sin helhet på TV Vision Sverige.

 

Detta är ett erbjudande som vi är stolta över att erbjuda våra tittare i en tid då det kanske inte är så lätt att träffas till fysiska sammankomster. Vi önskar att påminna dig om att vi sänder gudstjänster från sju olika församlingar varje söndag klockan 10:00-16:00. De församlingar som kan ses på TV Vision Sverige är följande:

10:00 Göteborgskyrkan

11:00 Agape Online

12:00 Folkungakyrkan

13:00 Församlingen Ordet

14:00 One Heart Church

15:30 Södertälje Internationella Kyrka

16:00 EFS-Kyrkan Alingsås

Romantisk komedi

Fredag 17 oktober klockan 22.00-00.30 är det dags för en ny film från vår holländska samarbetspartner, New Faith Network:

Den här veckan sände vi den amerikanska filmen “Fat Chance” från 2016. Filmen handlar om den unga assistenten Allison som söker kärlek på nätet. På grund av dålig självkänsla använder hon foton av sin vän i dejting-profilen. Allison blir så småningom galet kär i den unge mannen Justin, men hur kommer han att reagera när han får reda på vem Allison egentligen är?

 

Lördagens filmer kommer att sändas i repris nästa lördag klockan 22.00.

Om filmen skulle ge mer smak, erbjuder det nederländska distributionsföretaget även filmuthyrning till privatpersoner. I marknadsföringen till svenska tittare skriver New Faith Network bland annat:

”Här hittar du de vackraste trosbaserade filmerna och serierna. Inspirerande berättelser som får dig att reflektera över både stort och smått».

Vision Sverige på nätet

Mycket av innehållet som sänds på TV Vision Sverige finns också på visionfamiljens gemensamma “streamingplattform”. På tvvision.com hittar du ett brett urval av serier som traditionellt bara har funnits på TV. Här hittar du bland annat separata programkataloger med barnprogram (Vision Kids) och program på många flera språk som svenska, engelska, norska, arabiska och farsi. Tillgång till programmen är gratis.