Nyhetsbrev vecka 46 – Vi satsar digitalt

Nu har vi nått november och hösten har kommit till Sverige. Men även om temperaturen går ner på termometern fortsätter Vision Sverige att att inbjuda till varma program under kyliga dagar. Se programmen när du vill på tvvision.se

Sverige Live ser du alla vardagar mellan 19 och 22. Måndagar och tisdagar sänder vi från studion i Stockholm och resten av veckan sänds från Göteborg. Den här veckans programledare är bland andra Christer Roshamn och Irene Andersen i Stockholm och Zoran Kovacevic och Helen Nordbo i Göteborg. Se dem och flera härliga programledare och gäster på Sverige Live i veckan, på TV eller via nätet alla dagar klockan 19

Hjälp till bättre beslut

På måndag den 9 november klockan 11.30 ser du undervisningsprogrammet “Att fatta kloka beslut”. Vikten av att fatta beslut med Guds vishet är det centrala i detta program som leds av Sam Wohlin.

Möte med starka trospersoner

På tvvision kan du hitta talkshowen “Ett möte med”. I den serien är det våra norska kollegor, Alf Henning Fredstad och Gawdat Mtrious som programleder och bjuder in starka trospersoner till samtal med andliga teman. I förra säsongen intervjuades troskvinnan Edoxia Botros.

Youngsters

Upplevelser i tron

På tvvision har vi ett brett utval av barn- och ungdomsprogram. Bland annat kan man se serien “Youngsters” som är svenskproducerad och riktar sig till våra yngre tittare. I programmen följer vi flera unga personer och deras upplevelser i tron.

Det finns hopp

Tillbakablick till Sommaren 2019

Varje år arrangerar Vision Sverige en sommarkonferens med ett brett utval av förkunnare. På tvvision med titeln “Det finns hopp” kan du hitta flera fina inslag från förra årets konferens. För dig som önskar en tillbakablick till sommaren ges alltså möjligheten nu, här:

Digital gudstjänst från Södertälje

Söndagen den 15 november inbjuder vi som vanligt till en digital gudstjänst från Södertälje internationella kyrka. Som namnet avslöjar håller de till i Södertälje rent geografiskt men innehållet i gudstjänsten stannar inte där då det görs tillgängligt via TV och nätet via Vision Sverige. Pingstförsamlingena medlemmar har olika nationella bakgrunder, men de enas över sin tro till Jesus. Tittarna inbjuds att ta del av deras varma gemenskap från sitt eget hem.

 

Att kunna se gudstjänster hemifrån är något vi är stolta över att erbjuda då många av våra tittare inte har så lätt att ta sig till fysiska församlingar. Därför vill vi även påminna om att vi sänder gudstjänster från sex olika församlingar varje söndag från klockan 10 till 16. Lista över församlingarna och vilka tider de sänder ser ni här nedan:

*kl.10: Göteborgskyrkan

*kl.11: Agape Online

*kl.12: Folkungakyrkan

*kl.13: Församlingen Ordet

*kl.14: One Heart Church

*kl.15:30: Södertälje Internationella kyrka

*Kl.16.00: EFS Kyrkan Alingsås

Vison Sverige på nätet

Mycket av det innehåll som sänds på TV Vision Sverige finns också tillgängligt på Visions-familjens “streaming-plattform”. På tvvision.com hittar du ett brett utval av serier som tidigare endast varit tillgänlgit via TV. Här finns bland annat egna programkataloger för barn (VisionKids) och innehåll på många språk, så som svenska, engelska, norska, arabiska och farsi. Att få tillgång till programmen är gratis.