Sofia Rydén inbjuder till stark undervisning i programmet: Praktisk lärljungeskola

Nu finns undervisning av Sofia Rydén tillgänglig på TV Vision!

Visionsfamiljens streamingsplattform bjuder på ett brett utbud av undervisning. Nu ställer sig Praktisk lärjungeskola med Sofia Rydén som ett alternativ i ledet av bra val till undervisning.

Styrkan i detta program, och även andakten i det är det enkla konceptet. Förkunnaren Sofia Rydén står framför altaret med sin Bibel. Inget annat. Det ger fokus på Guds Ord. Sofia förmedlar detta rika budskap på ett lättförståeligt sätt.

Evangeliet gav mig frid

Serien drar fram kraften i evangeliet i vardagslivet. En allvarlig, men engagerad programledare delar med sig av sina personliga erfarenheter om hur Gud har förändrat hennes vardag:

– När jag var barn, innan jag tog emot Jesus, var jag orolig för allt möjligt. Men när jag blev frälst märkte jag en tydlig förändring. Plötsligt hade jag ro, berättar Rydén i inledningen av det första programmet. Det ger titeln till det första avsnittet; Oroa dig inte.

Upplever bönesvar

– Jag upplever regelbundet att Gud besvarar min böner. När jag gick på bibelskola och behövde pengar till mat hände det flera gånger att det kom en kasse med mat, eller ett set med kuponger, berättar Rydén.

Tillgänglig på nätet

tvvision.se hittar du både den här härliga undervisningen i Praktisk lärjungeskola och mycket annat innehåll av samma höga nivå. Allt är tillgängligt gratis.

Share This