Brett programutbud | TV Vision Sverige

Den här veckan bjuder vision Sverige på ett brett utbud av program, via Tv och via webben; tvvision.se. Allt ifrån god undervisning, farorna med kulturmarxisismen till lovsång från Florida! Som vanligt sänder vi gudstjänster digitalt på söndag och som alltid ser du Sverige Live med härliga röster varje vardagkväll från klockan 19.

Vår identitet i Kristus

“Sådan Han är, sådana är vi” är en av TV Visions undervisningsserier. Mikael Lewin leder detta program och undervisar starkt om vår identitet i Kristus.

– Vi vet ofta inte vem vi är eller vilken väg vi ska ta, berättar Lewin.

Undervisning om ekonomi

Vill du ha goda råd om ekonomi och få tips om hur du gör kloka och bra karriärval som är förenliga med Guds Ord? Då ska du se TV Visions undervisningsprogram “Kan man tjäna pengar och tjäna Gud”. Per Olof Eurell delar med sig av sin goda kunskap och erfarenhet som självständig näringsdrivare i många år, men också förkunnare

Youngsters

Tillbakablick på konferens från 2019

På TV Vision hittar du många fina inslag från New Wines konferens från förra året. Den leds av många kända personer från Visions-familjen. Bra musik och härliga gäster tar sin plats under konferensen, precis som traditionen bjuder här på kanalen.

Det finns hopp

Berättar om Kristus roll i våra liv

King Of Glory är ett barnprogram som du hittar på TV Vision. Det tar med oss på en resa genom Bibelns historier för att lära våra minsta och yngre om Kristus roll i våra liv. Historierna är väl animerade och har svenskt tal.

Stark lovsång från Florida

Från den amerikanska delstaten Florida kommer sångprogrammet Hoppets melodi där stark lovspång står på agendan. Det är den kända svenska sångaren och predikanten Donald Bergagård som leder det.

Gör upp med okristerliga trender

Den 22 November klockan 18 kan du se talk-showen Hotspot på vår kanal. Programmet vänder sig med kritisk blick mot de okristliga samfundstrender som kulturmarxismen och det nya fenomenet Social Justice. Programmet bjuder på både djup kunskap och andligt djup av inbjudna gäster med akademisk bakgrund såsom professor Torbjörn Aronsson. Programledare är Marco Strömberg

Inbjudan till digital gudstjänst

På söndag den 22 november bjuder vi, som vanligt, in till digital gudstjänst med Folkungakyrkan. Kyrkan ligger i Stockholm och via Vision Sverige blir innehållet i deras gudstjänst tillgängligt för fler

i hela Sverige, både via TV och webben. Detta är något vi är stolta över att erbjuda i en tid då det inte är så lätt att komma till kyrkan och mötas fysiskt. Vi påminner om att det sänds gudstjänster från sju olika församlingar, varje söndag, mellan 10 och 16. Kyrkorna som sänder är följande:

Kl 10: Göteborgskyrkan

Kl 11: Församlingen Agape

Kl 12: Folkungakyrkan

Kl 13: Församlingen Ordet

Kl 14: One Heart Church

Kl 15.30: Södertälje internationella kyrka

Sverige Live

Sverige Live sänds varje vardag mellan klockan 19 och 22. Måndagar och tisdagar sänder vi från studio i Stockholm och resten av veckans sänder vi från Göteborg. I Stockholm programleder bland annat Christer Roshamn och Irene Andersson och i Göteborg Zoran Kovacevic och Helene Nordbo. Utöver programledarna gästas alltid Sverige Liva av härliga gäster varje kväll. Sändningen går också att se över nätet alla dagar klockan 19.

Vison Sverige på nätet

Mycket av det innehåll som sänds på TV Vision Sverige finns också tillgängligt på Visions-familjens “streaming-plattform”. På tvvision.com hittar du ett brett utval av serier som tidigare endast varit tillgänlgit via TV. Här finns bland annat egna programkataloger för barn (VisionKids) och innehåll på många språk, så som svenska, engelska, norska, arabiska och farsi. Att få tillgång till programmen är gratis.