Detta sker i vecka 48: Insamling och underhållning

Nu har vi nått november och hösten har komDen här veckan driver vision Sverige en insamlingskampanj för att säkra kanalens möjlighet att fortsätta sprida evangeliet in i 2021. Vi vill tacka er alla som fortsätter att stötta vårt arbete genom ekonomiska medel. Utöver det bjuder den här veckan på härliga gäster i Sverige Live och fina program under resterande timmar av dygnet.
Sverige Live ser du på Vision Sverige varje vardag från klockan 19-22. Måndagar och tisdagar sänder vi från Stockholm och resterande dagar sänds det från vår studio i Göteborg. Programleder gör bland annat Christer Rosham och Irene Andersson i Stockholm och Soran Kovacevic och Helene Nordbo i Göteborg.

Den här veckan hålls en julinsamling under dagarna vi sänder från Göteborg. Att driva en TV-kanal kostar mycket pengar och för att budgeten ska gå ihop det här året behöver vi samla in 1.5 miljoner kronor innan årets slut. Om till exempel 3000 givare som ger 500kr var går vi i mål. Lyckas vi med detta kan vi fortsätta sända TV och sprida evangeliet in i 2021. Tack till alla er som vill vara med och stötta vår kanal. Zoran Kovacevic, Christian Wendesten och Terje & Helene Nordbo är programledare under insamlingsperioden.

Äventyr i Bibliska tider

På måndag den 23 november klockan 18 prioriterar vi våra yngre tittare på Vision Sverige med barnprogrammet: Bugtime Adventures. Serien handlar om en grupp insekter som lever under bibelns tid. Varje episod bjuder på stark och underhållande undervisning för de yngre. Serien visas med svenskt tal.

Program: Love Revival

På Tisdag den 24 november klockan 11.30 under vi veckans första episod av talkshoven Love Revival. Det leds av Pastor Jonathan Svensson som varje vecka bjuder in nya och härliga gäster till studion. Programmet lyfter fram vad Jesus gör i Sverige idag.

Youngsters

Undervisning om att följa Jesus

Resan mot Gud är ett undervisningsprogram som visas på onsdag, den 25 november klockan 6.30. Författaren och förkunnaren Sam Wohlin undervisar starkt om Bibeln och att följa Jesus. Wohlin har skrivit en bok med samma titel, och är till vardags pastor i Pingstförsamlingen i Karlstad.

Det finns hopp

Konferens från våra Norska grannar

På tvvision.se hittar du flera inslag från årets Troskonferens i Asker. Konferensen hölls i Januari i år och sändes direkt via Sverige Live. Både svenska och norska predikanter bjuder på god förkunnelse. Här får du en möjlighet att se innehåll från konferensen igen.

Digital Gudstjänst från Smedjan Church

På söndag den 29 november klockan 14 är det dags för en ny digital gudstjänst från Smedjan Church. Den trevliga Pingstförsamlingen sänder från det lilla samhället Skärhamn på Tjörns västkust, och deras budskap når hela Sverige.

Detta är vi stolta över att erbjuda; digitala gudstjänster i en tid när vi inte kan ses fysiskt i kyrkan. Vi påminner därför om att vi sänder gudstjänster från sju olika församlingar varje söndag mellan klockan 10 och 16. Församlingarna som ni kan se på Vision Sverige är:

10.00 Göteborgskyrkan

11.00 Församlingen Agape

12.00 Folkungakyrkan

13.00 Församlingen Ordet

14.00 Smedjan Church

15.30 Södertälje Internationella kyrka

16.00 EFS-kyrkan Alingsås

Vision Sverige på nätet

Mycket av vårt innehåll som sänds på TV Vision Sverige finns också tillgängligt på visionfamiljens streaming-plattform. På tvvision.com har vi ett brett utbud av serier som sänts på TV. Här finns bland annat programkataloger och barnprogram (Visionkids) och innehåll på olika språk såsom svenska, engelska, norska, arabiska och farsi. Alla program är gratis.

Vision Sverige är tillgängligt på många plattformar. Vi lägger bara ut de senaste 6 månaderna av Sverige Live på TVVision, resten hittas på YouTube.

Detta är ett urplock. Fullständig översikt över våra program hittar du på www.visionsverige.com

På vår nya web-TV kommer det också ständigt ut nya program. Följ med på tvvivion.se eller via appen. Vi vill önska dig en strålande vecka och Guds välsignelse! Hoppas vi ses!

P.S. Ändringar kan förekomma. Följ oss på facebook.com/visionsverige för dagliga uppdateringar.