Vad sker i vecka 50: Guds plan för individen

Den här veckan är det Guds plan för den enskilda människan som är den gemensamma nämnaren på Vision Sverige. Kristna program med olika teman värvas med gäster i Sverige Live som kommer berätta om deras liv med Jesus i tjänst och vardag.

Vision Sverige fortsätter med digital satsning

Under de senaste veckorna har ni kunnat läsa om vår satsning på olika digitala lösningar. Vi vill passa på att meddela de som ännu inte känner till vår nätbaserade TV lösning; tvvision.se. Där har ni fri tillgång till nästan alla våra program vilket garanterar att du hittar något som faller dig i smaken.

Du når utbudet via länken här nedan och den är tillgänglig via de flesta plattformar såsom iPhone, Android och AppleTV. Här i nyhetsbrevet följer nu några exempel av vad som finns att hitta på Tvvision.se

 

TV-ledare Gawdat Mtriuos är nöjd med visionfamiljens webbaserade plattform, TVvision. Mtrious rekommenderar att titta via Apple TV.

Undervisning om ett liv efter Guds vilja

Daniel Steen undervisar oss om ur vi kan leva ett liv i Fullständig frihet. Han tar upp hur vi satts fria och hur vi kan bli fria från sjukdomar och utmaningar. Hur vi lever ett lev efter Guds vilja och i Guds frihet.

nbjudan till en resa genom Bibelns berättelser

Barnprogrammet King of Glory tar med oss på en resa genom Bibelns berättelser för att lära de yngre om Kristus roll i våra liv. Berättelserna är bra animerade och sänds med svenskt tal. Detta är bara ett av 350 olika barnprogram med bra innehåll som finns på tvvision.se

Youngsters

Starka intervjuer med Reza Safa

Ett möte med är en av våra talkshows. Här bjuds olika personer in till starka samtal om andliga ämnen. Våra norska kollegor på Visjon Norge, Alf Henning Fredstad och Gawdat Mtriuos är programledare och i den andra säsongen är det Pastor Reza Safa som intervjuas.

 

Safa växte upp i en muslimsk familj i Iran. Efter att han tog emot Jesus i ung ålder har Gud lett honom till USA, Sverige och över 50 andra länder för att berätta om Jesus och sprida evangeliet till muslimer och icke-troende. Idag är han en av de ledande rösterna i väckelsen i den arabiska världen.

Det finns hopp

Olika roller i Guds Rike

En annan talkshow är The Lighthouse. Det är vår programledare Zoran Kovacevic som leder den och han bjuder in människor som ger sitt liv för att tjäna Gud på olika sätt. Varje gäst får berätta vad han eller hon gör och sin roll i att bygga Gud Rike. Det här programmet är ett samarbete mellan Vision Sverige och Vision Heaven och är därför på engelska.

Veckans gäster i Sverige Live

Sverige Live är vårt direktsända program som du ser varje vardagkväll mellan 19 och 22. Måndagar och tisdagar sänds det från Stockholm och resterande dagar sänder vi från Göteborg. Den här veckan är det Marco Strömberg och Christian Åkerhielm som leder programmet från Stockholm och Nils-Ove Marcelind, Zoran Kovacevic och Terje och Helena Nordbö som leder från Göteborg.

 

På måndag den 7 december gästas programmet bland andra av Dr Anders Gerdmar. Gerdmar är teolog och har arbetat som präst och förkunnare i många år och är en känd röst inom den akademiska kristna världen. Idag är Gerdmar grundare och president för Skandinavisk Teologisk Högskola. Han har skrivit flera uppskattade böcker med aktuella teman.

Den 8 december, följande kväll, gästas Sverige Live av Peo Svensson. Han är pastor för församlingen Guds Kraft i Sävsjö. Svensson har jobbat aktivt i över 20 är med att förena Kristina församlingar och sprida evangeliet tillsammans. “Det finns inget att förlora med att arbeta tillsammans. Gud önskar att göra något speciellt i vårt land.” Berättar Svensson i en intervju från 2019 i tidningen Dagen.

Även Sverige Live finns på vår Plattform Tvvision.se om du missat eller vill se igen följ länken här nedan.

Församlingen Ordet bjuder in till gudstjänst

Söndagen den 13 december är det dags för Super Sunday igen och en ny digital gudstjänst från Församlingen Ordet. Den här församlingen är inte kopplat till något samfund utan betonar vinsten i gemenskap över olika kristna grupper. Under åren har den här församlingen haft ett betydande missionsarbete i Östeuropa. Varje söndag söndag sänder de sina gudstjänst över internet och TV via vår kanal.

 

Detta är något vi är stolta över att erbjuda i dessa tider när man inte kan träffas fysiskt i kyrkan. Super Sunday betyder att vi sänder sju gudstjänster på rad från sju olika församlingar mellan klockan 10 och 16.

 

Församlingarna som sänder är följande:

10.00 Göteborgskyrkan

11.00 Församlingen Agape

12.00 Folkungakyrkan

13.00 Församlingen Ordet

14.00 Smedjan Church Skärhamn

15.30 Södertälje Internationella kyrka

16.00 EFS-kyrkan Allingsås

Vision Sverige är tillgängligt på många plattformar. Vi lägger bara ut de senaste 6 månaderna av Sverige Live på TVVision, resten hittas på YouTube.

Detta är ett urplock. Fullständig översikt över våra program hittar du på www.visionsverige.com

På vår nya web-TV kommer det också ständigt ut nya program. Följ med på tvvivion.se eller via appen. Vi vill önska dig en strålande vecka och Guds välsignelse! Hoppas vi ses!

P.S. Ändringar kan förekomma. Följ oss på facebook.com/visionsverige för dagliga uppdateringar.