Fokus på familjen

På måndag den 22 februari klockan 17 bjuder vi på undervisning för mammor i “The Mom show”. I The Family Series hoppas vi kunna samla hela hushållet till TV-soffan och i Youngsters bjuder vi på underhållning för ungdomar. De två sistnämnda ser ni via webben.

I Sverige Live den här veckan har vi festvecka då vi bygger upp för firandet av kanalens födelse-dag. Det ser du varje vardag klockan 19.

Undervisning för mammor

I den brittiska TV-serien “The Mom show” pratar man om hur det är att uppfostra barn i dagens samhälle. Baserat på kristna värderingar går man igenom olika teman som till ex-empel ungdomar och pornografi eller ångest. Målet är att dra familjen närmare Guds plan och styrka mammorna. Programmen visas med svensk text.

Veckans första program ser du på TV på måndag, den 22 februari, klockan 17.

Hjälp att komma närmare Jesus

Tisdag den 23 februari klockan 17 visar vi undervisningsprogrammet Dynamiskt försam-lingsliv som med hjälp av samtal kring programmens olika teman vill hjälpa varje individ att komma närmare Jesus.

Programledare är er Christer Roshamn (bilden).

Serie för hela hushållet

“The Family Series” är den perfekta TV-serien för varje kristen familj som vill lära mer om hur man kan bygga familjen efter bibliska värderingar. Programmet leds av Karl Faase och Fiona Hall (bilden) och visas med engelskt tal.

Underhållning för ungdommar

TV Vision Sverige bjuder också på barn- och ungdomsprogrammet Youngsters. Serien är svenskproducerad och riktar sig mot våra yngre tittare. I serken följer vi flera yngre männi-skor och deras trosupplevelser.

Denna veckan i Sverige Live

Sista veckan i februari kommer vi bygga upp för fest i Sverige Live. Den 1 mars fyller näm-ligen TV Vision Sverige 6 år och det vill vi såklart fira. Var med oss varje vardagkväll från klockan 19 då vi bjuder på lite extra festlig stämning med olika gäster och hälsningar. Som vanligt sänds måndag och tisdag från Stockholm och de resterande dagarna från Göte-borg

Gudstjänster hela söndagen

Söndag den 28 februari är det återigen dags för gudstjänster i vår Super Sunday. Från klockan 10 till 17 ser du härliga gudstjänster från tio olika församlingar från olika delar av Sverige. 

Här är kyrkorna som sänder denna söndag:

Kl. 09.00: Linneakyrkan

Kl. 10.00: EFS Kyrkan Alingsås

Kl. 10.30: Södertälje Internationella Kyrka

Kl. 11.00: Församlingen Agape

Kl. 12.00: Folkungakyrkan

Kl. 13.00: Församlingen Ordet

Kl. 14.00: Smedjan Church Skärhamn

Kl. 15.00: Göteborgskyrkan

Kl. 16.00: Frikyrkan Siljansnäs

Kl. 17.00: Församlingen Sion i Flen