Få koll på vad som händer under vecka 11 på TV

Från torsdagkväll till lördag, 18-20 mars, blir det digital konferens på TV Vision Sverige. Det är New Vines ledarkonferens med titeln: Utrustad för att utrusta som vi är glada att direktsända. Resten av veckans kvällar bjuder på Sverige Live från klockan 19. Och som vanligt följer här några förslag av våra olika program med bra innehåll:

Gör upp med okristliga trender.

På Söndag 21 mars klockan 18 kan du se talk-showen Hotspot på vår kanal. Programmet vänder sig med kritisk blick mot de okristliga samfundstrender som kulturmarxismen och det nya fenomenet Social Justice. Programmet bjuder på både djup kunskap och andligt djup av inbjudna gäster med akademisk bakgrund såsom professor Torbjörn Aronsson. Programledare är Marco Strömberg

Denna vecka från Sverige Live.

I Sverige Live får du direktsända intervjuer med härliga gäster och musik – vanligtvis måndag till fredag mellan klockan 19 och 22. Den här veckan sänder vi i tre dagar på grund av New Vines direktsända konferens som börjar på torsdag. Det är mycket att se fram emot!

 

Ifrån Stockholm är det Daniel Steen, bilden, och Jacob Andelius som är programledare, måndag och tisdag, och på onsdag sänder vi från Göteborg med Zoran Kovacevic som programledare.

Spännande Dokumentär om Carl-Gustaf Severin.

I dokumentär-serien «Hjältar i Guds Rike» får vi träffa personer som stått i spetsen för att sprida evangeliet, både i Sverige men också internationellt. Den här gången är det förkunnaren Carl-Gustaf Severin, bilden, som vi får lära känna närmare.

Severin är för de flesta känd för sitt engagemang på Livets Ord i Uppsala. Under 90-talet var han en central del i arbetet med att sprida Jesu kärlek på andra sidan järnridån i före detta Sovjetunionen. Detta är temat i den här dokumentären på fem delar. Det är producerat av Alf Henning Fredstad och programmen finns fritt tillgängligt på nätet

Inbjudan till en resa genom Bibelns berättelser.

Barnprogrammet «King of Glory» tar med oss på en resa genom Bibelns berättelser för att lära de yngre om Jesu roll i deras liv. Alla avsnitt har svenskt tal. Utöver detta barnprogram finns det över 350 olika barnprogram att välja på fritt på vår play-sida: tvvision.ne

Undervisar om Bibeln.

På «tvvision.net» finns också undervisningsserien: «Din värste fiende» där Sven Bengtsson, bilden, är programledare och undervisar om bibeln. Sven Bengtsson är till vardags pastor i Nybro Pingstförsamling.

Programledare är: Ray Comfort, bilden.

Bra råd för krävande uppgifter.

För dig som är intresserad av program med engelskt tal finns det ett urval på vår play-sida tvvision.net. Bland annat finns det amerikanska programmet; «The Way of the Master» där man inte duckar för de mest krävande frågorna. Dessutom levereras det med en sund dos av humor. De tar till exempel upp hur man delar med sig av de goda nyheterna till icketroende och ger råd om detta.

«Super Sunday» på TV Vision Sverige.

På söndag den 21 mars bjuder vi ännu en gång in till digitala gudstjänster. Nu är det 11 olika församlingar från hela Sverige som sänder via oss – nytt för den här veckan är Pingstkyrkan i Falkenberg som sänder redan klockan 8 på morgonen. Vi önskar dem såklart varmt välkomna till TV Vision Sverige!

 

Församlingarna sänder gudstjänster enligt följande:

08.00: Pingstkyrkan Falkenberg

09.00: Linneakyrkan

10.00: EFS Kyrkan Alingsås

10.30: Södertälje Internationella Kyrka

11.00: Församlingen Agape, Norrköping

12.00: Folkungakyrkan

13.00: Församlingen Ordet

14.00: Smedjan Church Skärhamn

15.00: Göteborgskyrkan

16.00: Frikyrkan Siljansnäs

17.00: Församlingen Sion i Flen