Detta sker under veckan 15: Nya undervisningsprogram

Den här veckan bjuder Vision Sverige bland annat på två nya undervisningsprogram: Hur står det till med din själ? och När Jesus kommer. Som vanligt ser du även Sverige Live varje vardagkväll klockan 19.

Undervisning om själen med Sofia Rydén

I programmet “Hur står det till med din själ?” bjuder den omtyckta förkunnaren Sofia Rydén på ny undervisning om själen. Det inre livet i själen, känslor och funderingar är viktigare att ha kontroll på än sina materiella tillgångar, menar hon. Programmet ser du följande tider på Vision Sverige den här veckan:

Tisdag 13 april kl. 11

Torsdag 15 april kl. 17

Fredag 15 april kl. 06

Lördag 17 april kl. 02

Fokus på Uppenbarelseboken i nytt undervisningsprogram

I det nya programmet “När Jesus kommer” bjuder programledaren KG Larsson in till stark och pedagogisk undervisning om bibelns sista bok; Uppenbarelseboken. Det bjuder inte in till kompromisser eller spekulationer utan det hopp som genomsyrar texten får tala för sig självt. Programmet ser du följande tider på kanalen, den här veckan:

Måndag 12 april kl. 17

Tisdag 13 april kl. 22.30

Onsdag 14 april kl. 11

Undervisar om Jesu roll i ditt liv

I barnprogrammet “King of Glory” får vi vare med på en rese genom Bibelens historier, på ett sätt så att familjens yngsta också får lära om vilken roll Jesus spelar i våra liv. Programmen är bra animerade och sänds med svenskt tal.

Härlige samtal om evangeliet

I talkshowen«Strömmar» är det Christoffer Ahlbäck som är programledare. Varje säsong lyfter upp ett nytt tema inom evangelisering. Relevanta gäster bjuds in till varje program.

Denna veckan från Sverige Live

I Sverige Live får du direktsänds intervjuer med härliga gäster och bra musik. Varje vardagkväll mellan 19-22. Den här veckan programleds kvällarna av: Jacob Andelius och Josef Emmanuel Barkenbom i Stockholm och Zoran Kovacevic (bilden), Christian Wendesten och Eva Windahl från Göteborg

Gudstjänster på söndag

På söndag den 17 april bjuder vi på Vision Sverige in till gudstjänster. Vi direktsänder från 11 olika församlingar runt om i landet. Bland annat ifrån Folkungakyrkan i Stockholm (bilden).

 

Här är församlingarna som sönder sina gudstjänster den här veckan:

08.00: Pingstkyrkan Falkenberg

09.00: Linneakyrkan

10.00: EFS Kyrkan Alingsås

10.30: Södertalje Internationella Kyrka

11.00: Församlingen Agape, Norrköping

12.00: Folkungakyrkan

13.00: Församlingen Ordet

14.00: Smedjan Church Skärhamn

15.00: Göteborgskyrkan

16.00: Frikyrkan Siliansnäs

17.00: Församlingen Sion i Flen