Färsk undervisning och tillbakablick på konferens.

Nu finns den nya undervisningsserien En närvarobaserad evangelisation med Christer Roshamn att se på vår play-sida tvvision.net. Där finns även alla klipp ifrån vår påskkonferens. Sverige Live ser ni måndag till fredag klockan 19.

Ny undervisningsserie med Christer Roshamn

I den nya undervisningsserien En närvarobaserad evangelisation leder Christer Roshamn oss genom undervisning om hur vi kan samarbeta med den Helige Ande i evangelisationen och även vad som gör att en människa blir frälst.

Den 22-25 April samarbetar vi med Gå Ut Misson i evangelisationssatsningen Purpose (mening).
Det är fyra kvällar med direktsända program där varje kväll lyfter olika teman: Identitet, Potential, Revansch och Perspektiv. Programmen kommer fyllas med ärliga frågor från vanliga människor på Sveriges gator som också besvaras av “pastorsproffsen”, spännande inslag på temat Purpose, härlig livemusik och en tydlig förkunnelse från Gå Ut Missions evangelister.

Tillbakablick på påsk-konferensen

Vision Sverige har en tradition av att satsa på digitala konferenser vid högtiderna – årets påsk brev inget undantag då vi för första gången hade konferensen: Från död till liv. Här kan man se och lyssna till alla talare en gång till – undervisning om påsken, betjänade predikan och påsken budskap till de som inte redan känner till det.

Denna veckan i Sverige Live

I Sverige Live varvas direktsända intervjuer med härliga gäster och musik; måndag till fredag från klockan 19 till 22. Den här veckan börjar som vanligt där Christian Åkerhielm (bilden) och Christer Roshamn leder kvällarna från Stockholm och Zoran Kovacevic leder onsdagkvällen från Göteborg. Sedan är det Gå Ut Mission som tar över med en spännande kampanj vid namn Purpose. Mer information om detta kommer – håll utkik i sociala medier och på vår hemsida.

Underhållning för ungdomar

TV Vision Sverige bjuder också på barn- och ungdomsprogrammet Youngsters som är en svenskproducerad serie där vi får följa yngre människor och deras vandring och upplevelser i tron.

Veckans gudstjänster på Vision Sverige

På söndag den 25 april bjuder vi in till digitala gudstjänster. Det blir direktsändningar från 11 olika kyrkor runt om i Sverige. Bland annat från Sion i Flen som har starka förkunnare som vi nu kan ta del av var vi än befinner oss i landet. Deras gudstjänst sänds klockan 17.

 

Denna veckan sänder kyrkorna sina gudstjänster enligt följande:

08.00: Pingstkyrkan Falkenberg

09.00: Linneakyrkan

10.00: EFS Kyrkan Alingsås

10.30: Södertälje Internationella Kyrka

11.00: Församlingen Agape, Norrköping

12.00: Folkungakyrkan

13.00: Församlingen Ordet

14.00: Smedjan Church Skärhamn

15.00: Göteborgskyrkan

16.00: Frikyrkan Siliansnäs

17.00: Församlingen Sion i Flen