Detta sker i vecka 18

På Vision Sveriges play-sida han man nu hitta flera nya undervisnings-serier. Bland annat Älska de förlorade. Sändningstid finns här nedan. Där hittar ni även det nya programmet Veckans nyheter där vi får nyhetsuppdateringar utifrån ett kristet perspektiv

Sverige Live är ett direktsänt kvällsprogram där fina intervjuer med spännande gäster varvas med fin musik och bön. Det sänds varje vardagkväll mellan klockan 19 och 22.

Efter en vecka då vi sänt från Norge är vi tillbaka i egna våra vanliga studior igen. Den här veckan från Stockholm leds Sverige Liva av Irene Andersson, Marianne Reens och Marco Ström berg. I Göteborg är det bland andra Zoran Kovacevic (bilden) som leder kvällarna.

Vi vill också uppmärksamma att förra veckans satsning Purpose nu finns att se i efterhand på vår Play-sida

Undervising om att Älska de förlorade

I den nya undervisningsserien Älska de förlorade är det på nytt predikanten Christer Roshamn som har ordet. Under sex halvtimmesprogram får vi lära oss om att älska de förlorade utifrån olika teman, Den här veckan sänder vi de tre första episoderna där det första programmet heter: Vem är välkommen till Jesus?

Se programmen under följande tider:

– tisdag den 4 maj kl. 17

– torsdag 6 maj kl. 02

– söndag 9 maj kl. 23

Uppdatering om veckans viktigaste händelser

Vi lever i en tid där röster med kristna värderingar lätt försvinner eller inte hörs alls i mediabruset. Det vill Världen Idag göra något åt. Veckans Nyheter ger dig veckans viktigaste händelser, men utifrån ett kristet perspektiv. Sara Andersson, bilden, är nyhetsredaktör på Världen Idag och leder programmet som spelas in och sänds varje fredag.

Möte med trons hjältar

I barnprogrammet “Fackelbärarna” möter vi både gamla och nya hjältar inom den kristen tron. Här bjuds det på underhållning genom fina animationer som stärker berättelserna från bibeln.

Du ser programmet här på kanalen torsdag den 6 maj kl. 18.

Veckans Gudstjänster på Vision Sverige

På söndag är det ännu en gång dags för Super Sunday! Elva olika församlingar sönder sina gudstjänster hos oss från klockan 8 till 18. Nu kan du även lätt komma åt och se alla församlingars gudstjänster i efterhand på vår Play-sida, tvvision.net, under rubriken Super Sunday.

 

Här är församlingarna som sänder sina gudstjänster den här veckan:

08.00: Pingstkyrkan Falkenberg

09.00: Linneakyrkan

10.00: EFS Kyrkan Alingsås

10.30: Södertälje Internationella Kyrka

11.00: Församlingen Agape, Norrköping

12.00: Folkungakyrkan

13.00: Församlingen Ordet

14.00: Smedjan Church Skärhamn

15.00: Göteborgskyrkan

16.00: Frikyrkan Siljansnäs

17.00: Församlingen Sion i Flen