Vision Sverige satsar på Pingst!

För första gången kommer vi göra en pingst-satsning. I två kvällar kommer vi sända Sverige Live – Pingst där vi bjuder på unika samtal mellan ledare och pastorer från fem olika samfund. Programmen kommer delas upp i två delar – två timmar samtal där gästerna diskuterar och delar med sig av kunskap och erfarenhet om Den Helige Ande och en avslutande timma med inriktning på betjäning och en kortare predikan. Vi kommer få lyssna till vem Den Heliga Ande var i både gamla och nya testamenten men också vem Han är idag och vad Han gör och kan göra idag.

Pingstdagen sänder vi från Göteborg. Kvällen leds av Zoran Kovacevic och gäster är: KG Larsson, Birger Skoglund, Johan Norén och Cornelia Forsberg.

Annandag pingst leds av Marco Strömberg och sänds från Stockholm med David Ekerbring, Carl-Gustav Severin, Hans Jansson och Rickard Lundgren.

Vi ser verkligen fram emot de här kvällarna och tror att samtalen blir spännande och viktiga då dessa ledare, trots olika samfundstillhörighet samlas om det de har gemensamt och delar detta vidare. Att samla Kristi kropp är något vi brinner för på kanalen, att främja och vissa på den enhet som finns i kristenheten idag. Välkomna att fira pingst med oss!

Share This